anakart model numarasi ve panel bilgisi lazim

Hocam bunlar yeterli mi
anakart model numarasi ve panel bilgisi lazim
Hocam paylaştım rica etsem yardımcı olur musunuzanakart model numarasi ve panel bilgisi lazim
anakart ve panel bilgisi için tv arka kapağını açmanız lazım.Hocam paylaştım rica etsem yardımcı olur musunuz
Merhaba benim TV dede aynı sorun oldu ful yazılım rica edebilir miyim link çalışmıyorÇok teşekkür ederim iyiki varsınız
anakart, panel bilgisi olmadan neye göre yazılım vereceğim.?Merhaba benim TV dede aynı sorun oldu ful yazılım rica edebilir miyim link çalışmıyor
Selamlar HI_LEVEL_HL55UIL4020216 yazılım lazım 4k rica edebilir miyim mesajlarda var fakat link ölmüş
Hocam Axen AX55UAL402-TNR model tv var anakartı 13AT402 model tv görüntüsünde daha önce arkadaşın anlattığı sorunun aynısı var rom yüklesem düzelirmi link atabilir misiniz napmam lazım ?anakart, panel bilgisi olmadan neye göre yazılım vereceğim.?
panel markası.?Hocam Axen AX55UAL402-TNR model tv var anakartı 13AT402 model tv görüntüsünde daha önce arkadaşın anlattığı sorunun aynısı var rom yüklesem düzelirmi link atabilir misiniz napmam lazım ?
bildirim çanından yazılımı indirebilirsin.
Sorun düzeldi gibi ayrıca wifide çalışmıyordu oda düzeldi çok teşekkür ederim.bildirim çanından yazılımı indirebilirsin.