Hİ-LEVEL hl55uil402/0216

F Çevrimdışı

fantasma

Yeni Üye
17 Nis 2023
19
41
IMG_20230415_103554.jpg
bu kart pahalı mı acaba ne kadar fiyatı nereden alınır

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
bu kart pahalı mı acaba ne kadar fiyatı nereden alınır
sağolsun götürdüm tamirciye hallettiler anakart ve power güç bilmem neyinde sorun vardı tamir etti yazılım çökmüştü onuda yükledi dedi yarın flash getir sana yükleyeyim öyle olursa kendin atarsın yazılımı 500 tl ücret aldı hoş helal olsun servis 3500 tl istemişti
Sizin probleminiz çözülmemiş miydi?

F Çevrimdışı

fantasma

Yeni Üye
17 Nis 2023
19
41
Son düzenleme:
slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
ama kartta sıkıntılar var gene yazlım çöktü yükledim yazılım yiyor sonra yeniden başlıyor for androin çıkıyor sonra power ışığı yanıp yanıp sönüyor bir şey gelmiyor

bunun çekirdek yazılımım filan varmı veya başka bir şey acaba bilmediğim için soruyorum
Sanıyorum paylaşılan yazılım full yazılım. Ayrıca siz zaten bir servis noktasında çözüm bulmuştunuz. Bayramdan sonra kendileriyle görüşüp problemi paylaşın. Power kart v.s. değişti demiştiniz. Gerekirse bir süre testte tutsun cihazı. Normalde bu tip kartları yine başka bir TV' den çıkma bulursunuz. Onun da garantisi olmaz.

F Çevrimdışı

fantasma

Yeni Üye
17 Nis 2023
19
41
Sanıyorum paylaşılan yazılım full yazılım. Ayrıca siz zaten bir servis noktasında çözüm bulmuştunuz. Bayramdan sonra kendileriyle görüşüp problemi paylaşın. Power kart v.s. değişti demiştiniz. Gerekirse bir süre testte tutsun cihazı. Normalde bu tip kartları yine başka bir TV' den çıkma bulursunuz. Onun da garantisi olmaz.
kartı değiştirmedi bir şeyler yanmıştı onları yaptı ama gene akşam kapattık sabah açılmadı format attım gayet güzel gidyor sonra yeniden başlatmadıktan sonra bu logo var böyle renk toplar yanıp sönenler onlar çıkmıyor sadece power ışığı yanıp yanıp sönüyor bende anlamadım

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Yazılımı paylaşan üyemizden bilgi paylaşımı rica edelim,

istismar istismar
Yazılım yükleme işlemi;

Fat32 formatlanmış usb bellek içerisine zipten çıkartmış olduğunuz install.img dosyasını (Klasör v.s. içinde olmadan) atın.
TV gücünü kesin.
USB belleği takın.
TV Güç kablosunu tekrar taktığınızda yükleme başlayacaktır.
Yazılım yükleme işlemleri sonucunda oluşabilecek arızalar kullanıcı sorumluluğundadır.

Erenkoc14 Çevrimdışı

Erenkoc14 

Yeni Üye
7 May 2020
29
36
Yazılımı yükleyebildiyseniz sonuçları paylaşırsanız çok mutlu oluruz.

IMG_20230422_224538.jpg
IMG_20230422_224302.jpg

Çok ama çok teşekkür ederim herkese benim sorunum yazılımdan sonra çözüldü arkadaşa sonsuz teşekkür ederim yazılımsalmjs sorun iyi ki varsınız ne muradiniz varsa kabul olsun 🙏

Yazılım yükleme işlemi;

Fat32 formatlanmış usb bellek içerisine zipten çıkartmış olduğunuz install.img dosyasını (Klasör v.s. içinde olmadan) atın.
TV gücünü kesin.
USB belleği takın.
TV Güç kablosunu tekrar taktığınızda yükleme başlayacaktır.
Yazılım yükleme işlemleri sonucunda oluşabilecek arızalar kullanıcı sorumluluğundadır.
Sonuç başarılı:)

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yazılım çökmesi

Tipik anakart arızası yalanı...

Genellikle android diye program yükleme leri ve aşırı yüklenmeden çöküyor. Yiğenim kendi içerisindeki kodi isimli programı yükledi ertesi gün tık yok :). Servis anakart yanmış dedi başka bir tamirci 300 tl ye 15 dakikada yazılım attı verdi. Ayrıca bilinmeyen kaynaklardan apk yüklemesi de sistemi kararsız hale getiriyor. 3. Yıl oldu telefon genelde yanında duruyor prizler orada olduğu için ama bir sorun çıkmadı öyleyse koymayalım daha :))
Siz bilirsiniz :ok

F Çevrimdışı

fantasma

Yeni Üye
17 Nis 2023
19
41
benim sorum olacak vestel üretimi tv nin kartı sunny üretimine uyar mı sorun olur mu acaba

Geri
Üst Alt