bu kart pahalı mı acaba ne kadar fiyatı nereden alınır
bu kart pahalı mı acaba ne kadar fiyatı nereden alınır
Sizin probleminiz çözülmemiş miydi?sağolsun götürdüm tamirciye hallettiler anakart ve power güç bilmem neyinde sorun vardı tamir etti yazılım çökmüştü onuda yükledi dedi yarın flash getir sana yükleyeyim öyle olursa kendin atarsın yazılımı 500 tl ücret aldı hoş helal olsun servis 3500 tl istemişti
ama kartta sıkıntılar var gene yazlım çöktü yükledim yazılım yiyor sonra yeniden başlıyor for androin çıkıyor sonra power ışığı yanıp yanıp sönüyor bir şey gelmiyorSizin probleminiz çözülmemiş miydi?
bunun çekirdek yazılımım filan varmı veya başka bir şey acaba bilmediğim için soruyorumSizin probleminiz çözülmemiş miydi?
Sanıyorum paylaşılan yazılım full yazılım. Ayrıca siz zaten bir servis noktasında çözüm bulmuştunuz. Bayramdan sonra kendileriyle görüşüp problemi paylaşın. Power kart v.s. değişti demiştiniz. Gerekirse bir süre testte tutsun cihazı. Normalde bu tip kartları yine başka bir TV' den çıkma bulursunuz. Onun da garantisi olmaz.ama kartta sıkıntılar var gene yazlım çöktü yükledim yazılım yiyor sonra yeniden başlıyor for androin çıkıyor sonra power ışığı yanıp yanıp sönüyor bir şey gelmiyor
bunun çekirdek yazılımım filan varmı veya başka bir şey acaba bilmediğim için soruyorum
kartı değiştirmedi bir şeyler yanmıştı onları yaptı ama gene akşam kapattık sabah açılmadı format attım gayet güzel gidyor sonra yeniden başlatmadıktan sonra bu logo var böyle renk toplar yanıp sönenler onlar çıkmıyor sadece power ışığı yanıp yanıp sönüyor bende anlamadımSanıyorum paylaşılan yazılım full yazılım. Ayrıca siz zaten bir servis noktasında çözüm bulmuştunuz. Bayramdan sonra kendileriyle görüşüp problemi paylaşın. Power kart v.s. değişti demiştiniz. Gerekirse bir süre testte tutsun cihazı. Normalde bu tip kartları yine başka bir TV' den çıkma bulursunuz. Onun da garantisi olmaz.
Facebook ta tv tamircileri sayfalarında üye ol istediğin parçayı yaz bulursun.bu kart pahalı mı acaba ne kadar fiyatı nereden alınır
Dolayısıyla kullanıcı düzeyinde bir çözüm çok mümkün gibi görünmüyor.Emmc flaş arızalı olabilir
Yazılım yükleme işlemi;
Yazılımı yükleyebildiyseniz sonuçları paylaşırsanız çok mutlu oluruz.
Sonuç başarılıYazılım yükleme işlemi;
Fat32 formatlanmış usb bellek içerisine zipten çıkartmış olduğunuz install.img dosyasını (Klasör v.s. içinde olmadan) atın.
TV gücünü kesin.
USB belleği takın.
TV Güç kablosunu tekrar taktığınızda yükleme başlayacaktır.
Yazılım yükleme işlemleri sonucunda oluşabilecek arızalar kullanıcı sorumluluğundadır.
Siz bilirsinizYazılım çökmesi
Tipik anakart arızası yalanı...
Genellikle android diye program yükleme leri ve aşırı yüklenmeden çöküyor. Yiğenim kendi içerisindeki kodi isimli programı yükledi ertesi gün tık yok . Servis anakart yanmış dedi başka bir tamirci 300 tl ye 15 dakikada yazılım attı verdi. Ayrıca bilinmeyen kaynaklardan apk yüklemesi de sistemi kararsız hale getiriyor. 3. Yıl oldu telefon genelde yanında duruyor prizler orada olduğu için ama bir sorun çıkmadı öyleyse koymayalım daha )
Güle güle kullanın tekrar ,bu arada yazılımı iyi saklayın
Çok ama çok teşekkür ederim herkese benim sorunum yazılımdan sonra çözüldü arkadaşa sonsuz teşekkür ederim yazılımsalmjs sorun iyi ki varsınız ne muradiniz varsa kabul olsun
Sonuç başarılı