Hİ-LEVEL hl55uil402/0216

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
sorma ne nalet bir şey miş yaran götüreyim çok para isterlerse gider adam gibi bilenen bir marka alırım
İstersen önce tv tamircilerini gezip tv yi model ile beraber sor "buna flash programlanacak" diye,belki uygun fiyata atan da olur ellerinde varsa tabii, ama bunu sen yapamazsın,mutlaka elinde yazılım atma cihazı olanlar ve uygun yazılım olanlar yapabilir :ok

Erenkoc14 Çevrimdışı

Erenkoc14 

Yeni Üye
7 May 2020
29
36
Hımm,güvenli mod ila alakalı değil muhtemelen ,farklı bir durum söz konusu tabii yazılımlara pek güvenilmediğinden acaba güvenli mod bir değişim yapmış olabilir mi diye de aklıma gelmedi değil şimdi, aşağıda bir film var ,incele ,bir kullanıcısı hilevel i de düzelttiğini yazmış:

Teşekkürler abi bu attığınız videodaki gibi deniyecegim menü farklı ama aynı şeyler mevcuttur diye tahmin ediyorum

M Çevrimdışı

mrtgc58

Yeni Üye
20 Ocak 2023
18
49
İstersen önce tv tamircilerini gezip tv yi model ile beraber sor "buna flash programlanacak" diye,belki uygun fiyata atan da olur ellerinde varsa tabii, ama bunu sen yapamazsın,mutlaka elinde yazılım atma cihazı olanlar ve uygun yazılım olanlar yapabilir :ok
Kendi servisi yazılım atmıyor direkt anakart bozuk diyerek 1500 TL istedi. Ara sokaklarda bulunan ufak çaplı servislerden birisine girdim tv açılmıyor dedim 300 tl verip yazılım attık düzeldi olay bu..

Erenkoc14 Çevrimdışı

Erenkoc14 

Yeni Üye
7 May 2020
29
36
abileer çok güzel bir haberim var TV düzeldi 2580 kodunu girdikten sonra teker teker bakarak çözdüm belki başkasına katkı olur diye atıyorum emeğinize sağlık iyiki varsınız 🙏

IMG_20230418_192539.jpg
IMG_20230418_192532.jpg

VIP İcm ayarlarını 1 den 5 yaptım herşey düzeldi 😊

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Ama şöyle bir sıkıntı oldu kapattım açtım tvyi eski ayarlarına dönmüş 😅 artık her açılışta yapacağız o ayarı en azından 6200 lira vermekten iyidir
Siz servis menüsünü yine bir kontrol edin. Ayarları değiştirdikten sonra bir kaydetme sekmesi varsa onun yapılmasını gerektirebilir.

F Çevrimdışı

fantasma

Yeni Üye
17 Nis 2023
19
41
sağolsun götürdüm tamirciye hallettiler anakart ve power güç bilmem neyinde sorun vardı tamir etti yazılım çökmüştü onuda yükledi dedi yarın flash getir sana yükleyeyim öyle olursa kendin atarsın yazılımı 500 tl ücret aldı hoş helal olsun servis 3500 tl istemişti

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
abileer çok güzel bir haberim var TV düzeldi 2580 kodunu girdikten sonra teker teker bakarak çözdüm belki başkasına katkı olur diye atıyorum emeğinize sağlık iyiki varsınız 🙏

IMG_20230418_192539.jpg
IMG_20230418_192532.jpg

VIP İcm ayarlarını 1 den 5 yaptım herşey düzeldi 😊
Çok iyi,kafa kafaya verince neler oluyor neler :ok
Ama şöyle bir sıkıntı oldu kapattım açtım tvyi eski ayarlarına dönmüş 😅 artık her açılışta yapacağız o ayarı en azından 6200 lira vermekten iyidir
Hımm, belki kaydetmek için bir tuş vardır,genelde OK tuşu oluyor:ok

Geri
Üst Alt