Hi Level 58UHL960 A101 21 Mayıs 2.799 TL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fikoloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
58uhl960 mb130, panda, 800hz
55r7540u mb130, samsung va, 1000hz
Ustalar hangisi acaba

2. seçenek daha kaliteli panel :ok

58 hilevel 2950 12 taksit
55 regal 3100 10 taksit
Fiyat farki yok denilecek kadar az
Samsung panel va (evde iki cihazimda va panel memnunum) regal magzada goruntusunu gordum tatmin etti renkleri. 3 yil garanti 1 yil blutv hediye
Oteki panda bilmiyorum hic duymadim. Hileveli 58 goruntusunu gorledigim icin?? 800 hz olmasi ustalar bu ekrana az gelebilir dediler ibreler tamamen regala donuk

Bende 42" varken 55" almaya niyetlendim, eşimin 65" ısrarıyla mevcut tv yi aldık (65ub9100) ve bir daha alırsak 75-80 alırız artık, yani demem o ki ne kadar büyük o kadar iyi benim düşüncem de bu yönde
70-80den sonra herhalde 100-110 olacak :kiskis

Tv içinde 55" lg Panel mb230 hi level kullanıyorum evet ilk aldığımızda uydu yayınlarında performansı çok iyi değildi memc modlaması ve yazılım güncellemeleri ile sorun büyük oranda çözüldü tabi şu da var yazılımlar fark yaratıyormu onu bilmiyorum ben daha yüksek yazılım yenileme hızı olan bir modelin yazılımını kullanıyorum tv nin kendi yazılımı yüklü değil
Tv içinde 55" lg Panel mb230 hi level kullanıyorum evet ilk aldığımızda uydu yayınlarında performansı çok iyi değildi memc modlaması ve yazılım güncellemeleri ile sorun büyük oranda çözüldü tabi şu da var yazılımlar fark yaratıyormu onu bilmiyorum ben daha yüksek yazılım yenileme hızı olan bir modelin yazılımını kullanıyorum tv nin kendi yazılımı yüklü değil
Hangi Tv nin yazılımını kullanıyorsunuz..

Aynı tv bende de var. Yaptıklarınızı tane tane anlatsanız büyük sevaba girersiniz. Nasıl yaparız memc konusu vs.

Bende araştırıyorum bu tv ama alsammı bilmiyorum. Android olmayışı büyük dezavantaj gibi.

Bende araştırıyorum bu tv ama alsammı bilmiyorum. Android olmayışı büyük dezavantaj gibi.
Android olması nasıl bir avantaj sizce, Sony ve Philips Android tv konularına bakın forumlardan millet kafayı yiyor.

Geri
Üst Alt