7540 bence58uhl960 mb130, panda, 800hz
55r7540u mb130, samsung va, 1000hz
Ustalar hangisi acaba
58 hilevel 2950 12 taksit7540 bence
70-80den sonra herhalde 100-110 olacakBende 42" varken 55" almaya niyetlendim, eşimin 65" ısrarıyla mevcut tv yi aldık (65ub9100) ve bir daha alırsak 75-80 alırız artık, yani demem o ki ne kadar büyük o kadar iyi benim düşüncem de bu yönde
Doğru tespit tam 12'den üstat70-80den sonra herhalde 100-110 olacak
Tv içinde 55" lg Panel mb230 hi level kullanıyorum evet ilk aldığımızda uydu yayınlarında performansı çok iyi değildi memc modlaması ve yazılım güncellemeleri ile sorun büyük oranda çözüldü tabi şu da var yazılımlar fark yaratıyormu onu bilmiyorum ben daha yüksek yazılım yenileme hızı olan bir modelin yazılımını kullanıyorum tv nin kendi yazılımı yüklü değil
Hangi Tv nin yazılımını kullanıyorsunuz..Tv içinde 55" lg Panel mb230 hi level kullanıyorum evet ilk aldığımızda uydu yayınlarında performansı çok iyi değildi memc modlaması ve yazılım güncellemeleri ile sorun büyük oranda çözüldü tabi şu da var yazılımlar fark yaratıyormu onu bilmiyorum ben daha yüksek yazılım yenileme hızı olan bir modelin yazılımını kullanıyorum tv nin kendi yazılımı yüklü değil
Aynı tv bende de var. Yaptıklarınızı tane tane anlatsanız büyük sevaba girersiniz. Nasıl yaparız memc konusu vs.Tv içinde 55" lg Panel mb230 hi level kullanıyorum evet ilk aldığımızda uydu yayınlarında performansı çok iyi değildi memc modlaması ve yazılım güncellemeleri ile sorun büyük oranda çözüldü tabi şu da var yazılımlar fark yaratıyormu onu bilmiyorum ben daha yüksek yazılım yenileme hızı olan bir modelin yazılımını kullanıyorum tv nin kendi yazılımı yüklü değil
Değil, 58" ara ebat olduğu için farklı paneller geliyor
Aynen ramazan abi benim.abi her yerdesin he masallahin var.kral adamsın vesselam.Haçan sen kimsun heee leon fr var heee uy daa uyy
Erkan senmisin
Android olması nasıl bir avantaj sizce, Sony ve Philips Android tv konularına bakın forumlardan millet kafayı yiyor.Bende araştırıyorum bu tv ama alsammı bilmiyorum. Android olmayışı büyük dezavantaj gibi.