valla cok buyuk beklentin yoksa alinir bence. Ustalar baksin genede bende arastiriyorum30-35 m2
valla cok buyuk beklentin yoksa alinir bence. Ustalar baksin genede bende arastiriyorum30-35 m2
Aynen abi ya pek beklentim yok ama ekrana göre fiyatı güzel birde 12 taksit.valla cok buyuk beklentin yoksa alinir bence. Ustalar baksin genede bende arastiriyorum
Bime dijitsu geliyo oda 55 mi 58 mi daha ucuz 2200Aynen abi ya pek beklentim yok ama ekrana göre fiyatı güzel birde 12 taksit.
Hi-level vestel güvencesinde her hangi bir sorunda muhatap bulunur ama dijitsuyu bilemiyorumBime dijitsu geliyo oda 55 mi 58 mi daha ucuz 2200
Kendime alsam hi-level alırdım ama tabii vestel servis güvencelisindenMERHABALAR
BİM mağazasının Dijitsu DJTV55M 55'' 140 Ekran Android Smart 4K Ultra Hd LED Ekran Dijital Uydu Alıcılı Tunerli Tv mi yoksa A101 in hi-level 58uhl960 58′′ ultra hd smart led tv mi tavsiye edersiniz.Şimdiden teşekkürler..
Dijitsu=Su sebili karar sizinMERHABALAR
BİM mağazasının Dijitsu DJTV55M 55'' 140 Ekran Android Smart 4K Ultra Hd LED Ekran Dijital Uydu Alıcılı Tunerli Tv mi yoksa A101 in hi-level 58uhl960 58′′ ultra hd smart led tv mi tavsiye edersiniz.Şimdiden teşekkürler..
Bence ikisi arasında kesinlikle hi-level ben ayırttım 21 mayısta alacağım.MERHABALAR
Lütfen rica etsem KUMANDA fotosunu paylaşabilir misiniz? Çoğu siteye baktım göremedim. Online satış sitelerinde çeşit çeşit kumandalar var. Üzerinde netflix ve youtube uygulamasına direkt geçiş tuşu var mı merak ediyorumTv yi bugün aldım.kurulumunu kendim yaptım.genel olarak beğendim.goruntusu Samsung LG gibi pahalı tvlere göre biraz soluk.ama.4K görüntü kalitesi çok iyi.ses seviyesi ve kalitesi çok hoşuma gitti.youtube gayet hızlı.kanal geçişleri bana çok hızlı geldi.lg webos tvimden daha hızlı en azından.fiyat fayda kıyaslaması yapıldığında beni memnun etti.tabi beklentiye göre değişiklik gösterebilir.
bahsettiğinzi tuşlar varLütfen rica etsem KUMANDA fotosunu paylaşabilir misiniz? Çoğu siteye baktım göremedim. Online satış sitelerinde çeşit çeşit kumandalar var. Üzerinde netflix ve youtube uygulamasına direkt geçiş tuşu var mı merak ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu tv nin kumandasının birebir fotosunu ekleyebilecek birisi var mı acaba? Teşekkürler
0.56 sn bak büyük ihtimalle ondandırteşekkür ederim F fikoloji ödemeyi yaptım ama cihazı henüz teslim almadım.
kumanda konusunda çok meraklıyım. Bir görsek görebilsem çok sevinirim
Birde sizde servise mi kurdurmalı, kendim mi açmalıyım? Bir arkadaş, a101 çalışanının yanında açıp öyle teslim aldım demiş. Öyle bir yol var mı. Nakliye bana ait olacak
Tabi ne demek Hocam.yarin paylaşırım evde değilim şuan.Lütfen rica etsem KUMANDA fotosunu paylaşabilir misiniz? Çoğu siteye baktım göremedim. Online satış sitelerinde çeşit çeşit kumandalar var. Üzerinde netflix ve youtube uygulamasına direkt geçiş tuşu var mı merak ediyorum
Bu tv nin kumandasının birebir fotosunu ekleyebilecek birisi var mı acaba? Teşekkürler
0.56 sn bak büyük ihtimalle ondandır