Hi Level 58UHL960 A101 21 Mayıs 2.799 TL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fikoloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yani ben yoğurdu ekşi de olsa severim sorun etmem yerim maksat karnim doysun diyorsaniz alin kullanin ama yogurt dedigin kanlica olmali ben pudra şekerli severim yoksa yiyemem diyenlerdenseniz ustune az daha koyup toshiba 58UL3A63DT nin peşine düsün 3500e satildi belki depolarda bulunabilir ya hi level 49UL650 nin tekrar satisa cikmasini bekleyin 2099 liraya tabi yeni seri ayni donanim ozelliklerinde uretilirse... Bu arada RegalIn smr degeri 1000 ppi uzeri 4K modelleri de duşunulebilir.
tesekkür ederim almaktan vazgectim. cevaplar için @Adem Helvacı @fikoloji tesekkür ederim. ne kadar çok detay varmış arkadas daha panel işini bile anlamadan bu işlere pek girmeyeyim. evdeki lg plazmaya devam :)

tesekkür ederim almaktan vazgectim. cevaplar için @Adem Helvacı @fikoloji tesekkür ederim. ne kadar çok detay varmış arkadas daha panel işini bile anlamadan bu işlere pek girmeyeyim. evdeki lg plazmaya devam :)

Oooohohhooooo yahu Plazma tv kullanıcısı olarak bu tv lere geçilir mi hiç abicim?

Sizin çıta yüksek, dolayısı ile denklik lazım tv arayışına girdiğinizde :ok

Oooohohhooooo yahu Plazma tv kullanıcısı olarak bu tv lere geçilir mi hiç abicim?

Sizin çıta yüksek, dolayısı ile denklik lazım tv arayışına girdiğinizde :ok
Hocam suanki kullandığım tv lg 42LA620S :)

@Adem Helvacı hocam al dersen hemen yarın alacam. :) birde bunun içinden duvara asma paratı cıkıyormu biliyormusunuz?

Hocam suanki kullandığım tv lg 42LA620S :)

Heeee o tv Plazma değil tamam o zaan :kiskis

Ama yine de IPS panel
Yani sen o tv de açı duyarlılığı olmadan tv izlemeye alışmışsın, VA panel sana garip gelebiir :alala

Nasil ayirttirdiniz bide iyimi bu tv
Biz A 101 e 140 ekran olanını almaya gittik bize 146 ekran iki hafta sonra satışa sunulacağını ve 140 ekrandan daha iyi olduğunu söyledi bizde ismimizi yazdırdık almak için

Ben vazgectim bu tvden jvc ve hilevel baska urun bekliycem size hayirli olsun

LG Panel 55" olan yeterli 2 aydır kullanıyorum

JVC yada Toshiba olanlar biraz daha iyi diyebiliriz

Ben 2 gün önce aldim kullanıyorum.. şu anlık ihtiyaçlarımı karşiliyor

Kıymetli abilerim şuan A101 internet sitesinde 49uhl650 ve 55uhl950 yeniden satışta haftaya da 58uhl960 gelecek son seçeneğim de bu üçünden birini tercih etmeyip toshiba 58ul3a63dt modeli beklemek. Bu 4 modelden hangisini tavsiye edersiniz? İzleme mesafem 5 metre olacak amacım Netflix için kullanmak. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ben 2 gün önce aldim kullanıyorum.. şu anlık ihtiyaçlarımı karşiliyor
Hocam merhabalar acaba goruntu ayarlarindan dinamik modu aldiginizda parlaklik orani nasil yeterince parlak canlimi renkler yoksa mat pastel midir?

Kıymetli abilerim şuan A101 internet sitesinde 49uhl650 ve 55uhl950 yeniden satışta haftaya da 58uhl960 gelecek son seçeneğim de bu üçünden birini tercih etmeyip toshiba 58ul3a63dt modeli beklemek. Bu 4 modelden hangisini tavsiye edersiniz? İzleme mesafem 5 metre olacak amacım Netflix için kullanmak. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu acaba lg ips olan yani ilk gelenle ayni mi lutfen cevap yazin hemen alacam cunku

Bu acaba lg ips olan yani ilk gelenle ayni mi lutfen cevap yazin hemen alacam cunku
Panel bilgisini bilmiyorum maalesef internet sitesinde satışta olduğundan kodunu da göremiyoruz ki öğrenelim.

Geri
Üst Alt