Hi-Level 55" UHD 55uhl900 - 2199 !!!

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
X xenofx, kargo ücretsiz olduğu için git gel bunların zararı a101e yazılır. ikincisi bu hatanın sorumlusu sen değilsin haliyle yazık kısmına katılmıyorum, işlerini adam gibi yapsınlar keyfe göre ürün gönderip zırt pırt ürün detaylarını değiştirmesinler. kimbilir kaç kişi bu şekilde mağdur edildi.

bu arada mesafeli satış sözleşmesine baksın alan arkadaşlar, orada ürün açıklamasında ne yazıyor, şayet gelen ürünle mesafeli satış sözleşmesinde yazan ürün farklıysa her halükarda orada yazan ürünü vermek zorundalar.

X Çevrimdışı

xenofx

Yeni Üye
8 Eki 2018
39
43
ben açtım kullanıyorum. dts yoktu. ilk olarak dts yi açtım ve dts çözüyor şu an. diğer gizli özellikleride deneyeceğim.

C Çevrimdışı

canciger

Aktif Üye
5 Ocak 2018
163
ben açtım kullanıyorum. dts yoktu. ilk olarak dts yi açtım ve dts çözüyor şu an. diğer gizli özellikleride deneyeceğim.

hocam günlük dizi film ve futbol maçı izlemek için almak istiyorum tavsiye edermisin hareketli görüntülerde sıkıntı var mı ekran parlaklığı yeterli mi renkler nasıl kısa bir açıklama bekliyoruz

X Çevrimdışı

xenofx

Yeni Üye
8 Eki 2018
39
43
Ne desem boş. 10 yıllık axen kullanıyordum. Sharp lcd vardı çok iyiydi. Yan açılar VS değişen pek bir şey olmadı sanki. Parlaklik sanki daha az. Ama gece karanlıkta güzel oluyor büyük ekran. Pc ye bağladım ama axen monitör kalitesindeydi, bu öyle değil, daha az keskinlige sahip. Büyük ekran 4k başka birsey beklemedim. Bu fiyatlara yine birseyler bulunur. Ama kaliteside böyle olur.
Ben zaten gece film dizi izliyorum 4k olarak sorun yok.

Geri
Üst Alt