Hi-Level 55" UHD 55uhl900 - 2199 !!!

X Çevrimdışı

xenofx

Yeni Üye
8 Eki 2018
39
43
Nihayet guncellemisler 55uhl900 yazılmış. Resim hala 600 hz yazıyor. Ama bilgiler 800. Ado hocam bilgi verirse memnun oluruz. Smart var mı vs?

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
Yalnız üretimler aynımıdır onu bilemem zira benim videoda verdiğim bilgiler yeni üretim, İlk üretimde M+ özelliği vardı mesela bunda yok. :ok (Başka da fark yok gibi zaten)

m+ dediğiniz nedir bilmem 600 değil tv 55uhl900 bu konu hakkında yorumunuz varmı?

E Çevrimdışı

ea1907

Yeni Üye
10 Eki 2018
4
29
Merhabalar. 55uhl600 lg ips paneli deniyordu. 55uhl900 acaba ne paneli? Uhl600 e göre ne üstünlükleri vardır? Anakartı nedir? Fiyatından dolayı çok cezbediyor beni. Almayı düşünüyorum biraz daha detaylı bilgiye ulaşabilirsek.

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Tes
tv yi duvara montaj edemedim .tvnin içinden çıkan duvara montaj aparatı . Bunu duvara montaj etsem kırılır plastik çok yumuşak . 4 tane kulp var fakat 2 tane sabitleyici alet var

Screenshot_23.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elimde başka bir 55 inç için duvara montaj aparatı var o da olmuyor. resimde beyazla işaretlediğim yükseklik sebebiyle montaj aparatı yüksekte kalıyor

Screenshot_24.jpg
testere ile kesebilirsiniz isterseniz. Bendekide vida yerleri tutmuyordu matkap ile delik acip tvye montaj yapdim. Ufak demir testerisi isinizi gorucekdir

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Bu tvleri neye göre gönderiyorlar anlamadım ben madem 55uhl900 gönderiyolar bana neden 700 serisi diğer arkadaşa 600 geldi
Merhabalar. 55uhl600 lg ips paneli deniyordu. 55uhl900 acaba ne paneli? Uhl600 e göre ne üstünlükleri vardır? Anakartı nedir? Fiyatından dolayı çok cezbediyor beni. Almayı düşünüyorum biraz daha detaylı bilgiye ulaşabilirsek.

Satılan model 55uhl900 değil 55uhl600 modeli oraya yanlış yazmışlar

Tes

testere ile kesebilirsiniz isterseniz. Bendekide vida yerleri tutmuyordu matkap ile delik acip tvye montaj yapdim. Ufak demir testerisi isinizi gorucekdir

demirin alt kısmını nasıl montaj ediyorsunuz ? demiri kestikten sonra demire matkapla delik mi açtınız ?

X Çevrimdışı

xenofx

Yeni Üye
8 Eki 2018
39
43
Nihayet guncellemisler 55uhl900 yazılmış. Resim hala 600 hz yazıyor. Ama bilgiler 800. Ado hocam bilgi verirse memnun oluruz. Smart var mı vs?

şimdi görüştüm. 55uhl600 olarak güncellemişler. 900 700 falan yokmuş. telefonla arayıp bilgi verdiler doğrudan. bir sürü alan oldu dünkü bilgiye istinaden. tv ler git gel haşat olacak.

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Bu tvleri neye göre gönderiyorlar anlamadım ben madem 55uhl900 gönderiyolar bana neden 700 serisi diğer arkadaşa 600 geldi

Satılan model 55uhl900 değil 55uhl600 modeli oraya yanlış yazmışlar

demirin alt kısmını nasıl montaj ediyorsunuz ? demiri kestikten sonra demire matkapla delik mi açtınız ?
Fazla gelen kismi kesebilirsiniz. Tv ile aski aparatin delikleri uyusmadi bende matkapla delik acarak bir tanede pul kullanarak hallettim isi

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
şimdi görüştüm. 55uhl600 olarak güncellemişler. 900 700 falan yokmuş. telefonla arayıp bilgi verdiler doğrudan. bir sürü alan oldu dünkü bilgiye istinaden. tv ler git gel haşat olacak.

evet bana da aynısını söylediler teknik bir hata olduğuınu 600 olan modelin geldiğini. siz ne yaptınız geri gönderdiiz mi ?

X Çevrimdışı

xenofx

Yeni Üye
8 Eki 2018
39
43
göndereceğim 2286 3 taksit çok fazla. ADO hocadanda yanıt gelmedi henüz.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
vallahi ben çözemedim bu işi, saçma sapan işler yapıyorlar. ürün konusunu ilk açtığımda ürün görseli ve ürün başlığı hi-level 55" uhd tv idi. daha sonra forumda sipariş geçen bir arkadaşa 55uhl700 gönderdiler. ürün smart ve 800hz özellikleri olduğu için bu arkadaş tvyi iade etmeme kararı aldı. daha sonra bu arkadaşa 55uhl700 gönderdikleri için forumdaki başka bir arkadaşta sipariş geçti üründen fakat bu arkadaşa 55uhl600 olan 600hz smartsız modeli gönderdiler.

siteyi takip ettiğimizde ürün açıklamasını 55uhl900 olarak değiştirdiler, bizde haliyle sipariş geçeceklere faydası olsun diye görsel ekleyip konuyu güncelledik.

son durumda yine ürün açıklamasını 55uhl600 olarak güncellemişler. madem 55uhl600 modelini satacaktınız neden ilk ilan açıldığında bu açıklamayı yazmadınız. hadi bunu yazmadınız neden alışveriş yapanlara farklı farklı tvler gönderdiniz.

kısaca a101 online satışta sınıfta kalmıştır. düzeni tam oturtana kadar ürün alacak arkadaşlar durumu 2 kere düşünüp sipariş geçsin.

X Çevrimdışı

xenofx

Yeni Üye
8 Eki 2018
39
43
benim için sıkıntı yok. 14 gün iade hakkım var bu tür hataları dert etmiyorum. fakat genel olarak yapılan masrafa yazık, gitmesi gelmesi icabında ürün zarar görebilir gidip gelirken, kendileri zarar ediyor ama bu zarar ortak nihayetinde. şu an ips panel olsa bile kalsın diyeceğim ama ben taksit yaptıracaktım otomatik olarak faizsiz hemde, fakat ücreti market olarak çekmişler halbuki elektronik olarak çekselerki kendileri taksit yapsa elektronik olarak çekiyorlar bu durumda benim bankam otomatik 3 taksit faizsiz uygulayacaktı. bu resmi olarakta hatalı bir durum, ne sattıysan ona göre postan geçiş yapman lazım.

Geri
Üst Alt