Nihayet guncellemisler 55uhl900 yazılmış. Resim hala 600 hz yazıyor. Ama bilgiler 800. Ado hocam bilgi verirse memnun oluruz. Smart var mı vs?
Yalnız üretimler aynımıdır onu bilemem zira benim videoda verdiğim bilgiler yeni üretim, İlk üretimde M+ özelliği vardı mesela bunda yok. (Başka da fark yok gibi zaten)
testere ile kesebilirsiniz isterseniz. Bendekide vida yerleri tutmuyordu matkap ile delik acip tvye montaj yapdim. Ufak demir testerisi isinizi gorucekdirtv yi duvara montaj edemedim .tvnin içinden çıkan duvara montaj aparatı . Bunu duvara montaj etsem kırılır plastik çok yumuşak . 4 tane kulp var fakat 2 tane sabitleyici alet var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
elimde başka bir 55 inç için duvara montaj aparatı var o da olmuyor. resimde beyazla işaretlediğim yükseklik sebebiyle montaj aparatı yüksekte kalıyor
Merhabalar. 55uhl600 lg ips paneli deniyordu. 55uhl900 acaba ne paneli? Uhl600 e göre ne üstünlükleri vardır? Anakartı nedir? Fiyatından dolayı çok cezbediyor beni. Almayı düşünüyorum biraz daha detaylı bilgiye ulaşabilirsek.
Tes
testere ile kesebilirsiniz isterseniz. Bendekide vida yerleri tutmuyordu matkap ile delik acip tvye montaj yapdim. Ufak demir testerisi isinizi gorucekdir
L lolman, şu anda açıklama değişmiş durumda, ilk mesajda görsel mevcut
Nihayet guncellemisler 55uhl900 yazılmış. Resim hala 600 hz yazıyor. Ama bilgiler 800. Ado hocam bilgi verirse memnun oluruz. Smart var mı vs?
Fazla gelen kismi kesebilirsiniz. Tv ile aski aparatin delikleri uyusmadi bende matkapla delik acarak bir tanede pul kullanarak hallettim isiBu tvleri neye göre gönderiyorlar anlamadım ben madem 55uhl900 gönderiyolar bana neden 700 serisi diğer arkadaşa 600 geldi
Satılan model 55uhl900 değil 55uhl600 modeli oraya yanlış yazmışlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
demirin alt kısmını nasıl montaj ediyorsunuz ? demiri kestikten sonra demire matkapla delik mi açtınız ?
şimdi görüştüm. 55uhl600 olarak güncellemişler. 900 700 falan yokmuş. telefonla arayıp bilgi verdiler doğrudan. bir sürü alan oldu dünkü bilgiye istinaden. tv ler git gel haşat olacak.