IPTV baz almadan elbette HILEVEL diyorum. IPTV konusu her marka için kısmen sıkıntı benim gözümde.Hocam bunumu alayim? 5100str yi mi?
iptv izleyecem. onda problem cikatmafin, acilisi v.s hizli olsun kafi.
Vicdansızlar ilk kurulum için 110 tl para istedi
Açıkçası bu maliyeti çok fahiş buluyorum.
Emeğin hakkını vermeyi savunurum hep ama sırf zorunlu olduğumuz için giydiriyorlar da giydiriyorlar.
Sırf müşterilerden topladığı paralarla garanti maliyetinin kat be kat fazlasını çıkarırlar.
Hakikaten yerli ve milliymiş, iyi soyuyorlar.
Daha da vestelin yanına bile yaklaşmam.
Vicdansızlar ilk kurulum için 110 tl para istedi
Açıkçası bu maliyeti çok fahiş buluyorum.
Emeğin hakkını vermeyi savunurum hep ama sırf zorunlu olduğumuz için giydiriyorlar da giydiriyorlar.
Sırf müşterilerden topladığı paralarla garanti maliyetinin kat be kat fazlasını çıkarırlar.
Hakikaten yerli ve milliymiş, iyi soyuyorlar.
Daha da vestelin yanına bile yaklaşmam.
İllaki olur Vestel ana markane kadara satiliyor diger alt markalari ne kadara satiliyor Skoda ile Audi ayni mi olsun maliyet hesabi yapmak lazim adamlar Sunny fiyatina tv satiyor daha ne yapsin Vestel ve diger alt marka tvleri tr için nimettir.Aslına bakarsanız ilk kurulum da ürünün maliyetinin bir parçası. Gavur memleketlerinde işçilik çok pahalı olduğu için beyaz eşyası elektroniği falan istisnalar hariç müşteri kurulumludur, hatta taşıma dahi çok zaman fiyata dahil değildir. İlla servis kursun derseniz verir parasını yaptırırsınız. Bize göre biraz ucuz olmalarının bir sebebi de budur.
Ücretsiz kurulum lafına inanmıyorum, bir maliyet varsa bunu müşteri bir şekilde öder ve fiyata dahil edilir. Etmemek ve ayrı istemek de bir tercihtir. Ancak, illa servisim kuracak dediğiniz ürün için +sonsuza kadar keyfe göre belirlediğiniz fiyatı sürpriz olarak müşteriye sunmak da doğru değildir bence. O nedenle, fiyat listesinde, broşürde veya etiket üzerinde kurulum maliyetleri de ona göre belirtilmelidir. herkes toplam maliyetini değerlendirir ona göre alır. A101 etiketinde Kurulum 110 TL'dir yazsa kimse laf edemezdi.
Bu arada, geçen sene ve bu sene 40 ve 55 inç olmak üzere internetten iki Vestel TV aldık. Bayi falan değil. Servis geldi ücretsiz kurdu, sormadı nereden aldın diye, para da istemedi. Garanti işi de muamma. 2 yıl mı 3 yıl mı bilmiyoruz. Allah vermesin de, başa bir iş gelince öğreneceğiz sanırım
Belli ki Vestel de olsa standart yok bu işlerde.
Normal genlesme payiAdem Helvacı abi bugün kurdular tv yi.Ancak kontrol etmeme rağmen servis gittikten sonra farkettim. Tv nin üst iki köşesinde 1-2 mm kadar açıklık var. Panel içe doğru girip çıkıyor.Alt köşelerde yok denecek kadar az oluyor bu durum.Normal midir?Ne yapmalıyım?4725 testlerini yaptım onlarda sıkıntı yok anladığım kadarıyla.
Servisi aradım ;"geliriz probkem varsa yapılır yoksa 50 tl ücret alırız "dedi.Sıkıntı olmaz derseniz iptal ederimNormal genlesme payi
Bendede var sikinti olmaz.Servisi aradım ;"geliriz probkem varsa yapılır yoksa 50 tl ücret alırız "dedi.Sıkıntı olmaz derseniz iptal ederim
Servisi aradım ;"geliriz probkem varsa yapılır yoksa 50 tl ücret alırız "dedi.Sıkıntı olmaz derseniz iptal ederim