Kurulum ücretsiz mi? TV masam yok, servis gelip yere kursa, sonra ben duvara kendim assam olur mu?
Bende şöyle çalışmıştı o, kanalda iken back yaptığımda bir önceki kanala geçti. Sonra tekrar geri dönmek istediğimde back tuşu bir daha hiç işlev görmedi. Kanal değiştirip tekrar back yaptım, yine ilk izlediğim kanala döndü, tekrar bastım yine kapı duvarKanal üzerinde back yapınca swap görevi yapıyo ado hocam
Ne demek hocam saygılar ?Bende şöyle çalışmıştı o, kanalda iken back yaptığımda bir önceki kanala geçti. Sonra tekrar geri dönmek istediğimde back tuşu bir daha hiç işlev görmedi. Kanal değiştirip tekrar back yaptım, yine ilk izlediğim kanala döndü, tekrar bastım yine kapı duvar
Sizin uyarınız sonrası fabrika ayarları yapıp ilerledim ve aynen dediğiniz gibi çalıştı.
Çok teşekkür ederim ilginize
Hi-Level'da ücretsiz kurulum hizmeti yok maalesef.
Hayır garantiniz başlar bunda sorun yok. Ancak TV tamamen sorunsuz kurulmuş var sayılır.Servise kurdurmak şart mı peki garantiden çıkmaması için?
Hayır,tv android değilApk yükleyebilmemiz mümkün müdür bu modele?
Hayır,tv android değil
Adem Helvacı ,adem,bana bunun profiillerini çekip gönder bakayım,kumandada prime video tuşu varmı, veya kumandanın da fotosunu koy bari buraya