ben de ikinci parti'den LG panelli olanı online a101'in mağazasından sipariş etmiştim ve bir hafta kadar bende kaldı sonra da iade ettimBu tv yi bugün a101 de gördüm. Duruyordu öyle. Zamanında çok aramıştım bulamayınca 55 olanı aldım. Şimdi ihtiyaç kalmadı ya karşıma çıkıyor sürekli ?
uygulamalarda yoksa, güncelleme ile yüklenmez; modifiye konusunda destek alırsanız modlama ile açılabilir se açılırMerhaba tivibu uydu alıcısı kullanıcısıyım hi level 49 uhl650 tv me tivibu go kurmak istiyorum ama olmuyor nasıl tivibu go yükleme yapabilirim
Modifiye destek nereden alabilirimuygulamalarda yoksa, güncelleme ile yüklenmez; modifiye konusunda destek alırsanız modlama ile açılabilir se açılır
55 olan nasıl hocam tüm özellikleri aynımı ekran ıps mi va mı, memmunmusunuz, bende 49 a bakıyorum wigi sorunu falan varmış kararsız kaldım, giyat 2099 olmuşBu tv yi bugün a101 de gördüm. Duruyordu öyle. Zamanında çok aramıştım bulamayınca 55 olanı aldım. Şimdi ihtiyaç kalmadı ya karşıma çıkıyor sürekli ?
Bir sorun mu vardı hocam bende mağazada gördüm kararsız kaldım, online de stok yok diyor ne zaman aldınız mağazada 2099 siz kaça aldınızben de ikinci parti'den LG panelli olanı online a101'in mağazasından sipariş etmiştim ve bir hafta kadar bende kaldı sonra da iade ettim
55 olan nasıl hocam tüm özellikleri aynımı ekran ıps mi va mı, memmunmusunuz, bende 49 a bakıyorum wigi sorunu falan varmış kararsız kaldım, giyat 2099 olmuş
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-panel-bilgi-hatti.449/page-319#post-159078 burada penel bilgisi verildiForuma 3 saat önce katıldım.değerli yorumlarınız için teşekkürler.öğrenci bütcemle 2100tlye biraz aceleci olarak 49uhd650 cihaz aldım.bu panel lg mi samsung mu ve lps mi va mı merak ettim.bilgilendirirseniz sevinirim.
F fikoloji
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kasımda alınan bahsettiğiniz ürünle aynı mı, yanlış mı aldık yoksa
Merhaba telefon kablosunu TV ye bağlayıp telefonun içinden video izlemek istiyorum ama olmuyor yardımcı olur musunuzhttps://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-panel-bilgi-hatti.449/page-319#post-159078 burada penel bilgisi verildi
doğru üründür.
Olmuyor derken desteklemiyor mu yoksa görmüyor muMerhaba telefon kablosunu TV ye bağlayıp telefonun içinden video izlemek istiyorum ama olmuyor yardımcı olur musunuz
hi level 49 uhl650 tv im destekleyip desteklemediğini anlOlmuyor derken desteklemiyor mu yoksa görmüyor mu
Destekleyip desteklemediğini anlamam telefonu kablo ile birlikte TV ye bağladım TV kumandasından kurcaladım o özellik göremedimOlmuyor derken desteklemiyor mu yoksa görmüyor mu