R
Recep GÖRMÜŞ
Aktif Üye
- 2 Haz 2018
- 90
- 53
MKV dahil bir çok formatı destekliyor. Ben 4k HDR bir film denedim sorunsuz açtı.Merhaba USB bellekten video oynamıyor mu?
MKV dahil bir çok formatı destekliyor. Ben 4k HDR bir film denedim sorunsuz açtı.Merhaba USB bellekten video oynamıyor mu?
ist.bileşim de güncel fiyatı 2500 tl cıvarında alınırmı?
Merhaba adem abi hi level 49 uhl650 wireless display çalışmıyor sorun ne olabilir kaynaklara girdim etkinF fikoloji selamlar;
Bu sorun ile ilgili bir geri dönüş oldu mu? Bunu bildirmiştik fabrikaya. Benim baldızın tv de hiç bir şekilde widi bağlanmıyor, benim evdeki de bağlanıyor ama akıcı değil.
Sahadan da geri dönüşler var bununla ilgili.
Bir yoklama çekersen çok sevinirim, Sanırım yeni yazılım yolu göründü bizim tv lere
WiFi kart ile anakart adasındaki kabloda irtibat sorunu olasılığı yüksek ?Merhaba adem abi hi level 49 uhl650 wireless display çalışmıyor sorun ne olabilir kaynaklara girdim etkin
Değişim isteyin vestel model daha iyi bir tv ile değiştirirler belki. ?A101 online'dan siparis verdim. Urun geldi. Bugun kurulum icin servis geldi. Kutuyu actigimizda panelin kirik oldugunu gorduk. Tutanak tuttuk, panel kirik diye, kutuda da herhangi bir yirtik yoktu. Bu asamadan sonra ne yapmam gerekiyor. Tv yi nasil geri gondermeliyim. Sadece tutanagi kutunun icine koysam yeterli mi yoksa baskaca birsey yapmam gerekir mi.
F fikoloji Adem Helvacı
Değişim olması zor, kırık TV için tutanak tutulmuş ise a101 genel merkezi ile irtibata geçiniz. TV nin kırık olduğunu servis tutanağının olduğunu belirtiniz, mağazadan alsaydiniz direk verebilirdiniz, ama genel merkeze nasıl yaparlar bilemiyorum kargo ile geri isterler büyük ihtimalleA101 online'dan siparis verdim. Urun geldi. Bugun kurulum icin servis geldi. Kutuyu actigimizda panelin kirik oldugunu gorduk. Tutanak tuttuk, panel kirik diye, kutuda da herhangi bir yirtik yoktu. Bu asamadan sonra ne yapmam gerekiyor. Tv yi nasil geri gondermeliyim. Sadece tutanagi kutunun icine koysam yeterli mi yoksa baskaca birsey yapmam gerekir mi.
F fikoloji Adem Helvacı
Hi-level 49uhl650 TV askı Aparatı için arka vida aralıkları kaç cm arkadaşlar bilgisi olan var mı.tesekkurler
Evet onu sordum teşekkürler
bu şekilde mesafesini soruyorsanız 20x20 dir.
soldaki ile sağdaki arası 20cm
üsteki ile altındaki arası 20 cm