HI LEVEL 49UHL650 Led Tv İncelemesi. A101 28 Kasım 2019 Satışı UHD TV

E Çevrimdışı

emr4h

Yeni Üye
28 Kas 2019
18
37
Aslında zor birşey değil,sadece her görünen "FALSE" yi "TRUE" yapmayın yeter,tv çökmesin.Çok işe yaramıyor ama pvr de açsaydın bari :),bu arada modlama konusu hiç ölmez ki hortlasın sevgili GS1881 ,hala diri duruyor,çünkü vestel ve üretimi tvlerin tabiri caizsa "can damarı"dır :) :)
Bu dediklerini nasil bulucam tarif edrmisin

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Forumda "modlama "konusunda epey anlatıldı,programları verildi (sevgili rfve rfve 'ye teşekkür ederim bu arada) ,ayrıca aşağıdaki sitede daha detaylı anlattım (site bana aittir) ,ayrıca yapamadığın konuda sevgili D NetCaliber ve M mesutank mutlaka yardımcı olurlar ,modlama konusunda :ok
Burada hemen hemen herşey var.(reklam yapılıyor gibi görünmesin,ihtiyacım yok çünkü reklama :) ,google adsyi dahi kaldırmıştım zamanında,sadece bilgi amaçlı verdim linki )

E Çevrimdışı

emr4h

Yeni Üye
28 Kas 2019
18
37
Forumda "modlama "konusunda epey anlatıldı,programları verildi (sevgili rfve rfve 'ye teşekkür ederim bu arada) ,ayrıca aşağıdaki sitede daha detaylı anlattım (site bana aittir) ,ayrıca yapamadığın konuda sevgili D NetCaliber ve M mesutank mutlaka yardımcı olurlar ,modlama konusunda :ok
Burada hemen hemen herşey var.(reklam yapılıyor gibi görünmesin,ihtiyacım yok çünkü reklama :) ,google adsyi dahi kaldırmıştım zamanında,sadece bilgi amaçlı verdim linki )
Pc olmadan bir yolu yokmu?

G Çevrimdışı

GS1881

Yeni Üye
17 Şub 2019
23
40
Masaüstüne boş klasör açın ve ismini downloadprofile.mb130 olarak yazın ve FAT32 ile formatlanan boş bir USB belleğe bu dosyayı kopyalayın….
USB belleği TV de herhangi bir USB yuvasına yerleştirin..
TV kumandasında MENÜ tuşuna basın ve ardından 4725 i tuşlayın.
Açılan Servis menusünde “usb operations” üzerine gidip OK Tuşuna basın…
Böylece Tv nizden editlenecek dosyaları Flashbelleğe indirmiş olacaksınız.

Bize lazım olan ve Flash belleğe yüklenen mb130_swprofile.bin dosyasıdır.
Editleme işlemi için gerekli olan ise Swprofile BİN_Pathcer programı kullanılacaktır.

Flashbelleği Pc ye takın ve Swprofile BİN_Pathcer programını çalıştırın.
Program da Swprofile BİN tuşuna basarak flash daki mb130_swprofile.bin dosyasını seçerek editleme işlemi için programa yükleyin.
Aşağıda belirtilen değişiklikleri yaparak yani boş kutuları TIKAYIN.
Editleme bitince programda Patch tuşuna basınız. Yapılan değişiklikler yeni dosyaya kayıt olur. Oluşan yeni profile dosyasının ( SwProfile.BIN_Patcher ) Patcher uzantısı silinecek!!
Orijinal mb130_swprofile.bin dosyanın mutlaka saklanması özellikle tavsiye ediliyor ki bir problemde, aynen geri yüklenmesi için.
Bu yeni oluşan dosyayı FAT32 ile formatlanan boş bir USB belleğin içinde oluşturacağınız ''profile'' isimli klasörün içine kopyalayın.
Flash belleği tv ye takınız… Yine aynı şekilde kumandadan menü + 4725 i tuşlayın.
14- Not: TV de scart kablo takılı ise mutlaka yuvasından çıkarın.. Problem olabiliyor.
15- Servis menüsünde “Usb operations” üzerine gelin ve ok tuşuna basınız.
16- Böylece flash bellekteki yeni profil dosyası tv ye yüklenir.
17- Tv kapatılır ve tekrar açıldığında yeni özellikler açılacaktır.

Böylece ;
• PVR ( Yani kayıt özelliği eklenmiş oldu.. Harici diske kayıt yapacağınız filmleri aynı zamanda PC de de izleyebilirsiniz…)
• DTS ses özelliği eklenmiş oldu.. İşlem bitince netten DTS li bir film indirerek ses testi yapabilirsiniz..… TV de sesi duyuyorsanız işlem tamamdır…
•Ayrıca Dsmart veya Digitürk kullananların ilk yüklemede bunlardan birini seçebilmesi sağlandı.

Pc olmadan bir yolu yokmu?
Videoları çektik. Biraz karışık oldu ama çektik sonuçta.
Uygulama önce pc, sonra tv, sonra yine pc ve en sn yine tv şeklinde olduğu için videoyu ekleme yaparak bütünleştirmek de sevgili İlteriş'e düştü.

@Pixel Teknoloji çalışıyormusun? Uyumadım değil mi? Videoyu bekliyoruz biz :kas
Ado hocam video çekmeniz çok iyi olmuş yalnız video'da kalmasın editlenmiş mb130_swprofile dosyasını forumda paylaşırsanız iyi olur herkes flaş belleğe atıp uğraşmadan tv yi çökertmeden modlamayı yapmış olur

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
....
Böylece ;
• PVR ( Yani kayıt özelliği eklenmiş oldu.. Harici diske kayıt yapacağınız filmleri aynı zamanda PC de de izleyebilirsiniz…)
• DTS ses özelliği eklenmiş oldu.. İşlem bitince netten DTS li bir film indirerek ses testi yapabilirsiniz..… TV de sesi duyuyorsanız işlem tamamdır…
•Ayrıca Dsmart veya Digitürk kullananların ilk yüklemede bunlardan birini seçebilmesi sağlandı.

Ado hocam video çekmeniz çok iyi olmuş yalnız video'da kalmasın editlenmiş mb130_swprofile dosyasını forumda paylaşırsanız iyi olur herkes flaş belleğe atıp uğraşmadan tv yi çökertmeden modlamayı yapmış olur
DTS süper olmuş,eline sağlık ama ben tek profil dosyasının dağıtılması taraftarı değilim,çünkü kart aynı olsada bazen farklı donanım olabiliyor,bu da sıkıntı çıkartabiliyor,en güzeli herkesin tvden alacağı kendi profil dosyasını editlemesidir ,ki bu en azından tvnin güvenle çalışmasını sağlar,yoksa arada takılma-reset atma olayları başlar,buda can sıkıcı olur :ok

E Çevrimdışı

erdinksk

Yeni Üye
5 Ara 2019
3
53
herkese iyi günler, bu tlevizyondan almıştım fakat bende geriye doğru eğik duruyor acaba ayaklarımı ters taktım?

E Çevrimdışı

Ertanpel 

Aktif Üye
9 Nis 2019
394
Vesplus pahalı geldi gözüme abi?ama ado hocamız 8mm kalınlıkta tavsiye etti vesplus kac mm kalınlıkta internetten diğer markalara baktım hepsi 3 mm kalınlıkta ado hocamızın dediği gibi 8mm bulabilirsem daha iyi olabilir tekrar bi kırılma vakası yaşamak istemiyoruz? TEKNOwest TEKNOWEST,

Geri
Üst Alt