- 23 Kas 2017
- 20,969
kırmızıda yakalayamadım
Kamera dalgalanma yaptığı için anlaşılamıyor ama beyaz fonda görebildim.
Yakından çekme şansınız yok mu? İyice yaklaşıp çekmeyi deneseniz?
kırmızıda yakalayamadım
Ben işteyim hanım çekti attı eve gidince atayımKamera dalgalanma yaptığı için anlaşılamıyor ama beyaz fonda görebildim.
Yakından çekme şansınız yok mu? İyice yaklaşıp çekmeyi deneseniz?
Ben işteyim hanım çekti attı eve gidince atayım
ayrıca servis temizleyip gelelim gider demiş ben yeni tv açılmasın şimdi dedim
Servis gelip gördü. Şöyle yazmışmışlar tutanağı atıyorum bu tutanakla A101 iade alır mı sizceTelefonunuz iyiyse eğer pattern test yaparken video çekin, müşteri desteğe atın videoyu derim.
Belki değişime karar verirler.
Servis gelip gördü mü yoksa fotodan mı karar verdi?
Ama işe yaramayacak bir yöntem için de panel açma riskini almazlar bence çünkü bu kırılabilecek bir şey en basiti.
Servis gelip gördü. Şöyle yazmışmışlar tutanağı atıyorum bu tutanakla A101 iade alır mı sizce
Hocam resmi silermisin sana zahmetSizin kurmanız kötü olmuş, A101 iade alır mı hiç bir fikrim yok.
Hocam resmi silermisin sana zahmet
Evet servise kurdursaydım keşkeResmi ben silsem de sunucuda duracak onu da Sota silebilir bilgin olsun. Resim sunucusuna ben bakmıyorum çünkü.
Cihazı neden servise kurdurmadınız?
Evet servise kurdursaydım keşke
Birde servis ölü piksel olsa yıldı gibi parlar demiş. Resim sunucusundaki resimleri herkes görebilir mi?Ben bu tip durumlarda her zaman servisi tercih ederim, çünkü panel kırık çıkarsa ispatlayamam.
Servis bu işlem için ücret almaz, bence bir şans verin derim. En kötü aynı şekilde geri gelir.
Tabi bu kişisel düşüncem, bir tecrübe içermiyor.
Birde servis ölü piksel olsa yıldı gibi parlar demiş. Resim sunucusundaki resimleri herkes görebilir mi?
Evet sürekli siyahResim sunucusunda hesabı olan üyeler görebilir, Sota'yı etiketledim, bu mesajları okuyacaktır mutlaka.
Yönetim haricinde resim sunucusunda hesabı olan yoktu galiba. Emin değilim.
Ölü piksel benim bildiğim üç şekilde olur,
Sürekli sabit bir renkte yanan piksel (Kırmızı, Yeşil, Mavi gibi.)
Belirli bir renkte sönen veya farklı renkte yanan piksel. (Örneğin kırmızı arka fonda yeşil yanması gibi.)
Sürekli sönük şekilde duran piksel. (Sürekli siyah nokta yani.)
TV izlerken sürekli siyah mı orası? Ekranda içerik oynarken.
İlgili resim forum,sunucu ortamından tamamen silindi.Hocam resmi silermisin sana zahmet
Çok teşekkür ederimİlgili resim forum,sunucu ortamından tamamen silindi.
Hocam sizin ilginizede çok teşekkür ederimResim sunucusunda hesabı olan üyeler görebilir, Sota'yı etiketledim, bu mesajları okuyacaktır mutlaka.
Yönetim haricinde resim sunucusunda hesabı olan yoktu galiba. Emin değilim.
Ölü piksel benim bildiğim üç şekilde olur,
Sürekli sabit bir renkte yanan piksel (Kırmızı, Yeşil, Mavi gibi.)
Belirli bir renkte sönen veya farklı renkte yanan piksel. (Örneğin kırmızı arka fonda yeşil yanması gibi.)
Sürekli sönük şekilde duran piksel. (Sürekli siyah nokta yani.)
TV izlerken sürekli siyah mı orası? Ekranda içerik oynarken.