Değildir vestelin smart menüsünde yüklü olanlari kullanirsimizApk yükleyebilmemiz mümkün müdür acaba bu modele?
Şart degil sizde kurabilirsiniz garanti bozulmaz fakat fakat kırık veya arızalı cikarsa o zaman sıkıntı yasarsiniz.Servis gelirse herhangi bi olumsuz durumda rapor tutar fakat siz acinca nerden bilicekler siz kirmadiniz mesela bence riskli bi durum servis cagirin derim basima geldi ordan biliyorum.Merhaba dün Gebze mağazasında vardı 1 adet aldım. Garanti için servisin kurulum yapması şart mı? kurulum için ücret talep ediyorlar mı
evet kurulum ücretlidir.Merhaba dün Gebze mağazasında vardı 1 adet aldım. Garanti için servisin kurulum yapması şart mı? kurulum için ücret talep ediyorlar mı
teşekkürlerevet kurulum ücretlidir.
faturası garantisi olarak geçmektedir. ürünün kırık çıkma vs durumuna karşı servise kurdurmanız sizin için daha faydalı olacaktır.
ama elinizden gelirse tabiki yapabilirsiniz kimse sizi suçlayamaz
evet kurulum ücretlidir.
faturası garantisi olarak geçmektedir. ürünün kırık çıkma vs durumuna karşı servise kurdurmanız sizin için daha faydalı olacaktır.
ama elinizden gelirse tabiki yapabilirsiniz kimse sizi suçlayamaz
eğer hi level için bahsediyorsanız dediğim gibi ücretlidir.Hayır kurulum ücretili değil. Aldığımız gibi aradık kurululum için ücret istediler.
+ askı aparatı çıkmıyor. Duvar askı aparatı ile birlikte 80tl ücret istediklerini söylediler.
Yada bu sadece banamı denk geldi bilmiyorum pek bişey anlamadım.
Siz ücretsiz diyosunuz arıyoruz ücret bilgisi veriyorlar.
selam,MERHABALAR BU TV DE HDR NASIL AKTİF EDİLİYOR.
Hayır kurulum ücretili değil. Aldığımız gibi aradık kurululum için ücret istediler.
+ askı aparatı çıkmıyor. Duvar askı aparatı ile birlikte 80tl ücret istediklerini söylediler.
Yada bu sadece banamı denk geldi bilmiyorum pek bişey anlamadım.
Siz ücretsiz diyosunuz arıyoruz ücret bilgisi veriyorlar.
aynen öyle, ama bazı müşteriler bilinçli değildir, örnek veriyorum kutuda hasar varsa servis müdahale etmez, bazen a101 de ben size sağlam verdim diyip tüketiciyi zora sokabiliyor.Pardon ben yanlış yazmışım.
Kurulum ücretli.
Duvar aparatı içinden çıkmıyor.
Yani sadece kutuyu açıp sağlam olup olmadığına bakmaları için bile çağırırsanız ücret alacaklar.
Ama kutuyu siz açarsanız tv hasarlı çıkarsa bunuda siz yaptınız olarak sayacaklar.
Amaa ürün vestel garantili. Yersen.
Ben 2 tane aldım ikisinide açtım sorun yok.
Olsaydı a101 mağazasına götürmekten başka birşey yapamazdım.
Sıfır aldığımız ürüne servis ücreti istemeleri ne kadar doğru birşey anlam veremedim.