Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem hocam hızlı dönüşünüz ve ilgi alakanız için çok teşekkür ederim Allah işinizi rast getirsin. v yi aldık bence f/p olarak düşünülür 10 üzerinden 7 alır bence çok merak edilen konu iptv uygulamları evet arkadaşlar izleyebilirsiniz 2 adet program var bunun için ama filmlerdeki altyazıyı okutamadım 1.sesi alıyor
Ben de 7 vermiştim :kiskis

Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
almayı düşünen arkadaşlara söylüyorum ; VA panele çok fazla takılıyorsunuz, aynı panel aynı anakartlı Toshiba 50u5863dat tv kullanıyorum, tvyi oturup sağından solundan 1 metreden izlemeyecekseniz VA panele aşık olursunuz, daha önce İPS panelli LG tvde kullandım, bir daha İPS panel tercih edeceğimi düşünmüyorum.

ayrıca tv ekran boyutuna göre izleme mesafeleri vardır, ihtiyacınıza göre ürün bakarsanız sonunda mutlu bir tüketici olursunuz, VA panelin tek handikapı yan açılardan izlediğinizde görüntünün bozulması, büyük salonda hafif yan açılarda VA panel sizi her türlü memnun edecektir.

ayrıca @Adem Helvacı yine imkansızı başarıp Türkiye'de ilk kez daha önce JVC tvlerde yine bizzat kendisinin yaptığı satışa çıkmayan tvyi incelemiş, videodaki görüntüler üzerine bizzat yılların tecrübesi görüşlerini aktarıp canlı görüntünün çok daha iyi olduğunu belirtmiş, şu saatten sonra tv ihtiyacı olanların bana göre yapması gereken tek şey ürünü satın alabilmeyi başarmak, çünkü uzunca bir süre bir daha bu fiyatlara UHD tv satılacağını düşünmüyorum, buradaki tek kilit nokta "izleme mesafesi ve açısı" gerisi tamamen bütçe beklenti ve sizin sınırlarınızla alakalı.

not ; bahsettiğim toshiba 50u5863dat tvyi yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum ve o dönem ki satış fiyatı 2800 liraydı, üstelik 3 ay öncesinde 2300 liraya satılmıştı ve aniden fiyat yükseldi buna rağmen insanlar tvyi tabiri caizse (bende dahil) kapanın elinde kaldı, hatta ben kayserideki bir a101 şubesinden getirtmiştim, şimdi hemen hemen aynı özellikte sadece 1" daha küçük tv 800 lira daha ucuza satılıyor, ihtiyacım olsa 1 dk bile düşünmezdim.

Üstad bende Toshiba 50U5863 ile bu televizyon arasında kaldım. Kesinlikle VA panel istiyorum orası kesin. Şimdi sesli düşünüyorum; panel ile anakartın aynı olduğunu düşünürsek Toshiba ile görüntü anlamında arasında fark yok gibi, ayrıca ikisinde de HDR var o açıdan da sorun yok. Yan açı performansı Toshiba'nın nasıl acaba, bir arkadaş öteki sayfada çok kötü diye yazmış.
Sanırım bir kriter de refresh rate oranında. Bu tv'de 800hrz var, Toshiba ise 1.700 hrz. Bu fark satın alma kriterinde etkili olur mu, 800hrz maçlarda çok göze çarpıyor mu, sen hangi tvyi önerirsin?

F Çevrimdışı

fmfinal

Aktif Üye
20 Haz 2019
55
44
Cihazı an itibariyle satın aldım. Size zahmet bir kontrol eder misiniz

IMG_20191128_085304767.jpg

H Çevrimdışı

hakan06

Yeni Üye
18 May 2018
33
40
adem hocam günaydın bir arkadaşa daha bu tvden almak istiyoruz ama merak ettiği acaba regal tv 507r520 inç smart bu tvden daha performanslmıdır acaba

Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
Adem Bey, seri numarasından ekran panel modeline nereden bakıyorsun? Biz bakalım da seni yormayalım.

E Çevrimdışı

emr4h

Yeni Üye
28 Kas 2019
18
37
Merhabalar. Tv almayi dusunuyorum formu takip ettim konuyu okudum. Aklima takilan smart ozelligi hizlimi neti hhizlimi arama yapio video aciyormu? Yan aci goruntusu ile karsidan izlenim farkkiligi gosteren video veya resim paylasabilirmisiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar. Tv almayi dusunuyorum formu takip ettim konuyu okudum. Aklima takilan smart ozelligi hizlimi neti hhizlimi arama yapio video aciyormu? Yan aci goruntusu ile karsidan izlenim farkkiligi gosteren video veya resim paylasabilirmisiniz?
Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
Hadi Şahin Çevrimdışı

Hadi Şahin 

Aktif Üye
14 May 2018
153
ilk resimdeki tvyi kendime, ikincisindekini arkadaşıma aldık.
Bunlar serviste 06.11.2019 tarihinde üretilmiş dendi ama panel bilgisi veremediler.
Adem Helvacı Adem Helvacı abim bunların paneli hakkında bilgi verebilir misin?
Teşekkürler
İyi çalışmalar

Hadi-WhatsApp-Image-2019-11-28-at-15.11.56.jpg

Murat-WhatsApp-Image-2019-11-28-at-15.11.36.jpg

Geri
Üst Alt