Adem abi teşekkür ederim?Samsung VA
Adem abi teşekkür ederim?Samsung VA
Rica ederim abim ne demekAdem abi teşekkür ederim?
Günaydın. Elbette etken, özellikle futbol meraklıları ve konsol oyuncuları için büyük etken lakin bizim de en temel amacımız bu farkın ne derece etken olduğunu yazılı değil gerçek olarak deneyimleyebilerek sizlere bilgi sunabilmek.Adem hocama bir soru benden gelsin, bu 49 inch hi level tv nin smr değeri 800 gözüküyor, bu durum hareketle sahnelerde veya normal sahnelerde akıcılıkta sorun yaratıyor mu, hani 1000 değer bile zaman zaman sorunlu olabiliyorken iken bunda durum nedir?, Ayrıca, tv de resim kalitesi, renkler, videoda iyi gibi gözüksede normal kanalların seyrinde, karanlık sahnelerde, değişik çekimlerde biraz daha uzun seyir durumunda durum nedir, son olarak sahne değişimlerinde flulaşma oluyor mu?
Tabi ki fiyatına göre değerlendirilecek bir tv, ayrıca ana kart nedeniyle gelişime açık gözüküyor, bazı ufak tefek şeyler dediğiniz gibi göz ardı edilebilir, bu ufak tefek şeyler çok sıkıcı olmadıktan sonra. Hocam bir de çok önemli değil ama merak işte mümkünse tv nin arka fotosunu ekleyebilir misiniz?
Wrong NumberÜstadlar bizim buradaki a101e bir adet gelmiş. Panel bilgisi verirseniz sabah alacağım.
Hemen kontrol edelim kardeşim için.smart özelliklerinden hiç bahsetmedin abi.
app eklenebiliyor mu?
Nasıl yanlış numara üstadım. Anlayamadım.Wrong Number
Onlar tv seri numarası değil.Nasıl yanlış numara üstadım. Anlayamadım.
Anladım üstad. Maalesef şu an bakamam. Şansımıza ne çıkarsa razı olacağız artık.Onlar tv seri numarası değil.
Diğer tarafa bakın lütfen
SN ile başlayan 13 karakterli rakam topluluğu görürsünüz.
Mesela SN: 8334455 300500
Hemen kontrol edelim kardeşim için.
Mesela ne eklemeyi deneyelim?