Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

H Çevrimdışı

hadeka

Aktif Üye
7 Eki 2019
158
Adem hocama bir soru benden gelsin, bu 49 inch hi level tv nin smr değeri 800 gözüküyor, bu durum hareketle sahnelerde veya normal sahnelerde akıcılıkta sorun yaratıyor mu, hani 1000 değer bile zaman zaman sorunlu olabiliyorken iken bunda durum nedir?, Ayrıca, tv de resim kalitesi, renkler, videoda iyi gibi gözüksede normal kanalların seyrinde, karanlık sahnelerde, değişik çekimlerde biraz daha uzun seyir durumunda durum nedir, son olarak sahne değişimlerinde flulaşma oluyor mu?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem hocama bir soru benden gelsin, bu 49 inch hi level tv nin smr değeri 800 gözüküyor, bu durum hareketle sahnelerde veya normal sahnelerde akıcılıkta sorun yaratıyor mu, hani 1000 değer bile zaman zaman sorunlu olabiliyorken iken bunda durum nedir?, Ayrıca, tv de resim kalitesi, renkler, videoda iyi gibi gözüksede normal kanalların seyrinde, karanlık sahnelerde, değişik çekimlerde biraz daha uzun seyir durumunda durum nedir, son olarak sahne değişimlerinde flulaşma oluyor mu?
Günaydın. Elbette etken, özellikle futbol meraklıları ve konsol oyuncuları için büyük etken lakin bizim de en temel amacımız bu farkın ne derece etken olduğunu yazılı değil gerçek olarak deneyimleyebilerek sizlere bilgi sunabilmek.

Yani tv öyle ultra mega uçan kaçan bir şey değil performans anlamında ancak bu rakama göre günümüz koşullarında üreticisinin de verdiği güvene bakarak bence kaçırılmaması gereken tv dir.

Buna keza, videoda gördüğünüz, kameranın size aktarabildiği kadar, samimiyete yazıyorum ki gerçeğinde görüntü çok daha güzel.

Yalnız!!

Yine de bana şöyle Waaaauuuuvvvv dedirtebilecek bir tv değil elbette :ok

Şu an halen karşımda, az önce kurcalarken hemen şak diye yeni güncelleme yakaladı, sürüm yükseltti. Ayarlarını kurcalamaya devam ediyorum.

Mesela ses menüsünde bir konu dikkatimi çekti ona bakıyorum. Sonra paylaşırım sizlerle :ok

H Çevrimdışı

hadeka

Aktif Üye
7 Eki 2019
158
Tabi ki fiyatına göre değerlendirilecek bir tv, ayrıca ana kart nedeniyle gelişime açık gözüküyor, bazı ufak tefek şeyler dediğiniz gibi göz ardı edilebilir, bu ufak tefek şeyler çok sıkıcı olmadıktan sonra. Hocam bir de çok önemli değil ama merak işte mümkünse tv nin arka fotosunu ekleyebilir misiniz?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Tabi ki fiyatına göre değerlendirilecek bir tv, ayrıca ana kart nedeniyle gelişime açık gözüküyor, bazı ufak tefek şeyler dediğiniz gibi göz ardı edilebilir, bu ufak tefek şeyler çok sıkıcı olmadıktan sonra. Hocam bir de çok önemli değil ama merak işte mümkünse tv nin arka fotosunu ekleyebilir misiniz?

Seve seve.

Bir iki lokma bir şeyler atıştırıp hemen hallediyorum :ok

F Çevrimdışı

fmfinal

Aktif Üye
20 Haz 2019
55
44
Üstadlar bizim buradaki a101e bir adet gelmiş. Panel bilgisi verirseniz sabah alacağım.

IMG_20191127_160042769.jpg

G Çevrimdışı

grafiker

Yeni Üye
27 Kas 2019
5
35
kullanırmıyım bilmiyorum ama iptv mesela abi
bu android değil galiba?
smart menüsünü göstermedin.
birşeyler eklenir mi? eklenmez mi?
smart menüsü nasıl?
bunu gibi şeyler abi.
biraz önce gittim geldiyse verin alıp gideyim dedim vermediler :)
yarın gidip alıcam.

Hemen kontrol edelim kardeşim için.

Mesela ne eklemeyi deneyelim?

Geri
Üst Alt