Adem hocamızı bekliyoruz detayları vericek hocam bizeYeni ev kuracağım. Eğer bu televizyon bana yeterli gelecekse perşembe günü alacağım. Çoğu amaçla TV ve film izleme için kullanacağım. Belki mi tv box ile de kullanmayı düşünüyorum. Beni üzer mi bu televizyon?
Vestel servisi 48 inch üzeri ücretsiz kurulum yapıyor diye biliyorum.kurulum ücretli / sanırım duvara montaj yüz kusur tl/ birde askı aparatı çıkmıyor oda bi 15 tl galiba / 2.150 ye falan geliyor gibi.
fiyat performans ürünü mü sizce yada eşdeğer bir ürün daha var mı /
boot logo / bu nedir , pıxellence, bluetooth bunlar yok diye duydum ?
Adem Helvacı üstad senin tavsiyen ile toshiba 50u5863 modelini satın aldım çok memnumum tv den smart özelliği ile rahatlıkla ssip tv ile ip tv yi çok rahat izleye biliyorum televizyonumum tek eksiği açı duyarlı olması yandan bakıldığında görüntü çok kötü geliyor.
hi level ile ilgili yorumlarınızı deneyimlerinizi bekliyoruz ustadım
bizim burdaki şubede bu seri no lu var buna bakabilirmisiniz samsung deilse almıcam teşekür ederim şimdiden birde 21;30 a kadar acık a101 samsung cıkarsa kosa kosa alıcam şimdiden teşekkürler@Adem Helvacı, F fikoloji, Adem Helvacı,
Abi vala meraktan yazıom gene kusura bskmayın gerçi bu saatte ogrenilecek bişeymi onud bilmıyorumda.d
Videoyu izledim hocam elinize sağlık. Video izlerken gözüm arkadaki kutulara takıldıArkadaşlar herkese selam;
Ürünü bu gün rica minnet erkenden bir adet satın aldık ve satış gününden önce size bilgi yetiştirebilmek adına çok detayına inemesek de bir inceleme videosu çektik.
Konuya dikkat çekebilmek adına bir konu daha açacağım İNCELEME başlıklı olarak.
@Pixel Teknoloji şu an render çalışmalarını yapıyor. İşlemler bitince Pixel TV kanalında yayına vermiş oluruz. Sanırım 1-2 saate kadar (Umarım) yayına vermiş oluruz
Her kutunun bir anısı var, Mesela SONY kutusu var orada, Çok sevgili bir üyemizin başına gelen talihsiz durum neticesi bize ulaşan ve bizde kalan tv nin kutusuVideoyu izledim hocam elinize sağlık. Video izlerken gözüm arkadaki kutulara takıldı
Alacaklara hayırlı olsun VA değilde IPS olsa kaçırmayacağım bir televizyon olacaktı.