Abi selam. Bizdeki lg panelli arçelik 8840 ta güzel maç izliyoruz. Bi soruna rastlamadım. Şansımıza tv mi iyi çıktı arçelik yazılımla panelin açığını mı kapattı yoksa teknolojimi iyileştirilmiş lg tarafındanBen IPS panel severim o nedenle LG olsun istemiştim (Kendime de alacağım bu tv den o nedenle)
Bendeki tv ler hep VA zaten, Yan açılardan renk solması itici geliyor bana, Futbol merakım veya oyun konsolu derdim de olmadığı için IPS pabel daha makul geliyor bana. O nedenle yazdım o satırları.
Yoksa panellerin hiç birisi diğerinden şaşaalı değil maalesef
Servisler bakabiliyor sadeceNeredeki sistem bende bakayım usta
28 Kasım'da başlıyor kampanya sizin tv farklı mı hocam fiyatı aynı mıdır?bizim burdaki şubede bu seri no lu var buna bakabilirmisiniz samsung deilse almıcam teşekür ederim şimdiden birde 21;30 a kadar acık a101 samsung cıkarsa kosa kosa alıcam şimdiden teşekkürler@Adem Helvacı, F fikoloji, Adem Helvacı,
Abi vala meraktan yazıom gene kusura bskmayın gerçi bu saatte ogrenilecek bişeymi onud bilmıyorumda.d
Seri no haric tv aynı hocam modeli tutuyor ben iş cıkışı ugradım rafta duruyodu sormadım satısı ne zaman buda samsung cıkarsa alıcam cıkmassa baska fırsat kovalıcaz.d28 Kasım'da başlıyor kampanya sizin tv farklı mı hocam fiyatı aynı mıdır?
Sağolun hocam ben de 28 Kasım da mağazadan olmadı a101.com dan almaya çalışacağım.Seri no haric tv aynı hocam modeli tutuyor ben iş cıkışı ugradım rafta duruyodu sormadım satısı ne zaman buda samsung cıkarsa alıcam cıkmassa baska fırsat kovalıcaz.d
kucuk bi modlamayla hepsi cikarkurulum ücretli / sanırım duvara montaj yüz kusur tl/ birde askı aparatı çıkmıyor oda bi 15 tl galiba / 2.150 ye falan geliyor gibi.
fiyat performans ürünü mü sizce yada eşdeğer bir ürün daha var mı /
boot logo / bu nedir , pıxellence, bluetooth bunlar yok diye duydum ?
pixelence ön tanimli vardır mb130s kartlarda ne varsa cogu acilir degismiycek sadece wgc renk gamutu dolby vision fake refrest rate degeri cihaza uyumlu vestelin tum yazilimi bile atilabilir kendi full yazilimi bulunursa Benim icin ha Tosiba olmus ha hi level olmus bi kac sey disinda fark eden bise yok vestel grubu tvler anakart neyse yuzde 80 odur.kucuk bi modlamayla hepsi cikar
Hocam 49" 4k 2000tl görüntü kalitesinden daha fazla bişey beklemek ne kadar dogru bilemiyorum acıkcası ama bu ürüne en yakın regal 50R5020U bu var buda 2300 civarı anakart panel ne oldugunu bilmiyorumkucuk bi modlamayla hepsi cikar
Görmeden bise diyemeyiz 8000 serisi tvlerden birinin aynisida olabilir regal 7040 serilerinin aynisida olabilir Vestel yani kasa öndeki yazi ayak degistir yazilim degistirir satar yani normalde bi Toshiba ile Seg arasinda cok fark olmasi lazim ama ole bi durum soz konusu degil.Hocam 49" 4k 2000tl görüntü kalitesinden daha fazla bişey beklemek ne kadar dogru bilemiyorum acıkcası ama bu ürüne en yakın regal 50R5020U bu var buda 2300 civarı anakart panel ne oldugunu bilmiyorum
8000 serisi tv ler 2650 tl en uygunuGörmeden bise diyemeyiz 8000 serisi tvlerden birinin aynisida olabilir regal 7040 serilerinin aynisida olabilir Vestel yani kasa öndeki yazi ayak degistir yazilim degistirir satar yani normalde bi Toshiba ile Seg arasinda cok fark olmasi lazim ama ole bi durum soz konusu degil.
Tabi tv gayet uygun alacak arkadaslara şimdiden hayirli olsun.8000 serisi tv ler 2650 tl en uygunu
Regal 2200tl en uygunu regal ile aynı olsa bile daha uygun fiyat ve aynı garanti kosulları tabiki panel onemli o yuzden beklemedeyız
1 yil az garanti ücretli servis onlarin parasi bi nebze onlardaTabi tv gayet uygun alacak arkadaslara şimdiden hayirli olsun.