Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar inanılmaz satılmış ürün, Türkiyenimn her yerinden onlarca insan aradı, normal iş yoğunluğumuzun üzerine bir de bu direkt telefon görüşmeleri zaman alınca buraya geç gelebildim kusura bakmayın lütfen.

Sevgili F fikoloji aslında güzel bir noktaya parmak basmış, Benim de hatam olabilir sizleri bilgilendirebilirdim bu konuda. Panel bilgi konu başlığında daha yakın takip edebildikleri için uyarma gereği duymuşlar.

TV de kablosuz klavye mouse - Biss key - İPTV vs vs tüm denemeleri tek tek yapıyoruz. Zaman alıyor bazı konular, bekletiyorsak kusura bakmayın artık.

Birazdan işten çıkıp Bacanaklara gidip bu tv yi onların evine de duvara mafsallı aparat ile monte edeceğim.

Sonra nasipse kendi evime de götüreceğim ama sanmıyorum ki bu gece takabilecek enerjim olsun :kiskis

E Çevrimdışı

emr4h

Yeni Üye
28 Kas 2019
18
37
Ankara da bulamadim malesef suan yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Awox 55" mi yoksa hi level mi ustad ona gore netten getirtecem artik ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ankara da bulamadim malesef suan yok

Awox 55" mi yoksa hi level mi ustad ona gore netten getirtecem artik ?
Bence HI LEVEL :ok

Ya da yeni nesil geleceğinden emin olsam U5100 derdim ama riske giremeyiz. Daha biz bile çözemedik konuyu sizi riske atamam o nedenle HILEVEL çıkış yolumuz olur :ok

E Çevrimdışı

emr4h

Yeni Üye
28 Kas 2019
18
37
Suan Ankarada kalmamis. A101 sitesinde 9 taksite alicam. 2000 tl limitim var en iyi ozellikte bir tv olarak sizinde iyi yorumlarinizla bu tv alicam artik baska secenek yok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Suan Ankarada kalmamis. A101 sitesinde 9 taksite alicam. 2000 tl limitim var en iyi ozellikte bir tv olarak sizinde iyi yorumlarinizla bu tv alicam artik baska secenek yok
Bu gibi durumlarda kendimi sorumlu hissediyorum rahatsız oluyorum.

Bir kere daha hatırlatmak isterim ki arkadaşlar bizler satıcı veya aracı değiliz biliyorsunuz.

İyisi kötüsü ne ise pat pat pat yazarız söyleriz.

Bu fiyata bu özellikler için alınabilir bir tv, zaten başka emsali de pek yok daha iyi olarak.

Bence pişman olmazsınız ancak biz söyledik diye de ürün almayın lütfen :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ilk resimdeki tvyi kendime, ikincisindekini arkadaşıma aldık.
Bunlar serviste 06.11.2019 tarihinde üretilmiş dendi ama panel bilgisi veremediler.
Adem Helvacı Adem Helvacı abim bunların paneli hakkında bilgi verebilir misin?
Teşekkürler
İyi çalışmalar

Hadi-WhatsApp-Image-2019-11-28-at-15.11.56.jpg

Murat-WhatsApp-Image-2019-11-28-at-15.11.36.jpg

Samsung VA :ok

E Çevrimdışı

emr4h

Yeni Üye
28 Kas 2019
18
37
Bu gibi durumlarda kendimi sorumlu hissediyorum rahatsız oluyorum.

Bir kere daha hatırlatmak isterim ki arkadaşlar bizler satıcı veya aracı değiliz biliyorsunuz.

İyisi kötüsü ne ise pat pat pat yazarız söyleriz.

Bu fiyata bu özellikler için alınabilir bir tv, zaten başka emsali de pek yok daha iyi olarak.

Bence pişman olmazsınız ancak biz söyledik diye de ürün almayın lütfen :ok
Anliyorum sizi ama sizin gibi bu isten anlayanlarin yorumlari fikirleri de bizim icin cok degerli. Lg 42 fullhd tv ekranin paneli degismesi gerek onu yaptiracagima bunu almak daha mantikli. Tesekkurler ilginiz icin.

E Çevrimdışı

emr4h

Yeni Üye
28 Kas 2019
18
37
Screenshot_20191128-191911018b3f60085dcba5.png

Artik bakalim nezmana elimize geçer.
Panel sansa kaldi neki gelirse ?

B Çevrimdışı

bonanzas

Yeni Üye
28 Kas 2019
3
39
Adem bey ve kullanan diğer arkadaşlar İPTV için bu ürünü babamgile almayı düşünüyorum. SSİPTV yada vb birprogram yüklümü yada yüklenebiliyor mu? vestek servisi hiç bir ürünümüzde yok diyor. piyasada bir sürü vestel ürünü ile İPTV izlenio adamlar yok dio. Cevabınıza göre hemen sipariş geçecem. Yardımcı olursanız sevinirim tşkr ederim.

Sorularımın yanı sıra Kurulumu sormayı unutmuşum. Kurulumu servis ücretsiz yapıyor mu? Ücretliyse kendimiz yapınca garanti dışına çıkıyor mu? servis extra ayar özellik vs açıyor mu?

Son düzenleme:
newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Üstad bende Toshiba 50U5863 ile bu televizyon arasında kaldım. Kesinlikle VA panel istiyorum orası kesin. Şimdi sesli düşünüyorum; panel ile anakartın aynı olduğunu düşünürsek Toshiba ile görüntü anlamında arasında fark yok gibi, ayrıca ikisinde de HDR var o açıdan da sorun yok. Yan açı performansı Toshiba'nın nasıl acaba, bir arkadaş öteki sayfada çok kötü diye yazmış.
Sanırım bir kriter de refresh rate oranında. Bu tv'de 800hrz var, Toshiba ise 1.700 hrz. Bu fark satın alma kriterinde etkili olur mu, 800hrz maçlarda çok göze çarpıyor mu, sen hangi tvyi önerirsin?

öncelikle birinci kriter ürünün fiyatı, toshiba ile hi-level arasında ödeyeceğiniz fark nedir, bahsettiğim gibi birisi 2800 TL diğeri 2000 TL ise elbette 2000 TL olanı tavsiye ederim.

yan açı konusunu forumda defalarca dile getirdim, tvyi 1,5-2 metreden yandan izleyeceksiniz sizi memnun etmez ama benim salon geniş tv direk karşıdan yada maksimum 45' yan açıdan izleyeceğim derseniz memnun kalırsınız, VA panelin yan açı dışında hiçbir handikapı yok, bu handikapta tamamen sizin tv izleme şeklinize bağlı, benim için sorun bir durumu yok.

piyasadaki tvlerin büyüj çoğunluğu 50Hz, yazılımla 800-1000-1200 vs... diye değerler veriliyor, 800hz sizi üzmez, zaten VA panelde en güzel şeylerden birisi maç izlemek, kesinlikle memnun kalırsınız.

toshiba için birkaç şey söylemek istiyorum ; toshiba 50u5863dat modeli piyasadaki "premium" birçok markanın kallavi ürününden daha iyi malzeme kalitesine sahip, gerek tasarımı gerek ayakları gerek tvnin sahip olduğu onkyo ses sistemi muazzam güzel, tvyi satın aldıktan sonra kullandıkça kurcaladıkça sevmediğim şeyler çıkar diye düşündüm ama bu zamana kadar sevmediğim tek bir yanı yok, toshiba 50u5863dat modeli vestel üretimi tvler içinde bence farklı bir kategoride eski bildiğimiz toshiba kalitesinde bir üretim olmuş vestel üretimi bir ürün gibi durmuyor,gerçekten şık bir ürün. yukarıda dediğim gibi bütçe konusunda arada fark varsa elbette hi-level öneririm ama arada uçurum fiyat farkı yoksa ve ürünü bulabiliyorsanız toshibayı tek geçerim.

20191128_231459.jpg

Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
öncelikle birinci kriter ürünün fiyatı, toshiba ile hi-level arasında ödeyeceğiniz fark nedir, bahsettiğim gibi birisi 2800 TL diğeri 2000 TL ise elbette 2000 TL olanı tavsiye ederim.

yan açı konusunu forumda defalarca dile getirdim, tvyi 1,5-2 metreden yandan izleyeceksiniz sizi memnun etmez ama benim salon geniş tv direk karşıdan yada maksimum 45' yan açıdan izleyeceğim derseniz memnun kalırsınız, VA panelin yan açı dışında hiçbir handikapı yok, bu handikapta tamamen sizin tv izleme şeklinize bağlı, benim için sorun bir durumu yok.

piyasadaki tvlerin büyüj çoğunluğu 50Hz, yazılımla 800-1000-1200 vs... diye değerler veriliyor, 800hz sizi üzmez, zaten VA panelde en güzel şeylerden birisi maç izlemek, kesinlikle memnun kalırsınız.

toshiba için birkaç şey söylemek istiyorum ; toshiba 50u5863dat modeli piyasadaki "premium" birçok markanın kallavi ürününden daha iyi malzeme kalitesine sahip, gerek tasarımı gerek ayakları gerek tvnin sahip olduğu onkyo ses sistemi muazzam güzel, tvyi satın aldıktan sonra kullandıkça kurcaladıkça sevmediğim şeyler çıkar diye düşündüm ama bu zamana kadar sevmediğim tek bir yanı yok, toshiba 50u5863dat modeli vestel üretimi tvler içinde bence farklı bir kategoride eski bildiğimiz toshiba kalitesinde bir üretim olmuş vestel üretimi bir ürün gibi durmuyor,gerçekten şık bir ürün. yukarıda dediğim gibi bütçe konusunda arada fark varsa elbette hi-level öneririm ama arada uçurum fiyat farkı yoksa ve ürünü bulabiliyorsanız toshibayı tek geçerim.

20191128_231459.jpg
Cevap için teşekkürler,
Aklımdaki soruların cevabını aldım çok sağolun.. Bende VA panel seviyorum, diğer evde samsung VA var, karşı açıdan görüntüye aşık oluyourm resmen. Yarın bakacağım, Toshiba ile Hi - Level arasında çok fiyat farkı yoksa Toshiba düşünüyorum, çok fark varsa da Hi-LEvel alabilirim. Bir de Toshiba 50u5863'de CMO panel varmış, Adem hoca çok övmüştü bu paneli.
Son olarak Toshiba'da Wireless Display var mı? Bir de kablosuz mouse bağlanabiliyor mu?
Birisi blouetooth olmadığı için mouse bağlanamadı demişti ama pek alaka kuramadım. Tv'yi smart değil bilgisayara hdmi ile bağlayıp mouse ile yönetmek istiyorum.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Cevap için teşekkürler,
Aklımdaki soruların cevabını aldım çok sağolun.. Bende VA panel seviyorum, diğer evde samsung VA var, karşı açıdan görüntüye aşık oluyourm resmen. Yarın bakacağım, Toshiba ile Hi - Level arasında çok fiyat farkı yoksa Toshiba düşünüyorum, çok fark varsa da Hi-LEvel alabilirim. Bir de Toshiba 50u5863'de CMO panel varmış, Adem hoca çok övmüştü bu paneli.
Son olarak Toshiba'da Wireless Display var mı? Bir de kablosuz mouse bağlanabiliyor mu?
Birisi blouetooth olmadığı için mouse bağlanamadı demişti ama pek alaka kuramadım. Tv'yi smart değil bilgisayara hdmi ile bağlayıp mouse ile yönetmek istiyorum.

wireless display mevcut hem tvye direk telefon ekranını yansıtabilirsiniz hemde netflix youtube gibi widi destekleyen uygulamaları telefondan tvye aktarabilirsiniz gayet pratik çalışıyor. ayrıca evet tvye kablosuz mouse bağlayabilirsiniz logitech a4-tech vs... envai çeşit mouse denedim sorun yok, tvde bluetooth yok ama standart mouseler zaten bt bağlantıya sahip değil sorun olmaz. aynı şeyler muhtemelen hi-level içinde geçerli olacaktır, tercih sizin elbette, şansınız bol olsun :)

Geri
Üst Alt