Merhaba siz nereden aldınız o fiyata acaba brn baktım bugün 2999 tlye var bimde yakınsa eğer sizin aldığınız mağazaya balayım
Trabzon içerisi hocam, yakınsanız özelden tam mahalle bilgisi verebilirim.
Merhaba siz nereden aldınız o fiyata acaba brn baktım bugün 2999 tlye var bimde yakınsa eğer sizin aldığınız mağazaya balayım
Abi servis geldi 2. Ye aldıgımız hi level tv yi kurdu pixel testi yapın dediğimde arkadaki led lere tam güç verdiği için önermiyoruz dedi ömrünü kısaltır dedi bunun doğruluk payı varmıdır
Birde bu tv nin led leri orta kalite dedi bunun dogruluk payı nedir her gelen usta mı oluyor insanın kafasını karıştırıyor mantıksız geldi bunu niye söyledi dedim içimden sonra pat.
Besleme kartı ve led ler için bana bir akım koruma ve yıldırım koruma ve ve voltaj koruma mini regülatör gibisinden birşeyler söyledi böle bir vestel marka ara kablo gibi birşey önerdi 120tl almadık tabide merak ettim bununda doğruluk ve fiyatını oranını
Evde 10kva regülatör olduğu için almadım fakat insanın kafasını karıştırıyorlar böyle şeylerle satıs içinmi böyle yapıyorlar merak ettim
Adem Helvacı
LG ıps. Ailemize hoşgeldiniz.Herkese hayırlı akşamlar, 28 kasımdaki 49UHL650 tv hakkındaki tavsiyelerinizden bu yana muntazaman sizi takip ediyorum. o zaman tv yi alabilmek mümkün olmamıştı ama dün itibariyle ben de HI-LEVEL 49UHL650 ailesine katılmış bulunuyorum. Foto yüklemeyi beceremedim ama almış olduğum TV nin Seri Nosu:
S N: 8370471 900942 acaba nasıl bir panel olduğunu bende öğrenebilir miyim, şimdiden teşekkür ederim
İkisi de Samsung vaMerhaba yardimci olabilir misiniz ?
ilginiz icin tesekkur ederim. Ips ciksa almayi dusunuyordum.İkisi de Samsung va
Hoşbuldum, çok teşekkür ederimLG ıps. Ailemize hoşgeldiniz.
Değerli forum üyeleri. Benim bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var bu tür teknolojilerde pek bilgim olmadığından siz değerli kişilerin bilgisine güvenerek yardım konumu yazıyorum. Ben de dün 49'' hi-level 650 tv aldım kurdurdum. Şimdi ben tivibu uydu abonesiyim malumunuz receiver ile ile tv izliyorum. Ben anten kablosunu receiverden sökmeden anten kablosuna dağıtıcı bağlayarak receiver kapatarak normal uydu kanallarını izleyebilirmiyim dağıtıcı bağlarsam tv ye zarar verirmi. Saygılarımla.
Bu yazdığını tavsiye etmem ama eğer çanak sana ait ise lnb yi 2li hatta 4lü ile değiştirip ayrı kablo çekmek en iyisidir benceDeğerli forum üyeleri. Benim bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var bu tür teknolojilerde pek bilgim olmadığından siz değerli kişilerin bilgisine güvenerek yardım konumu yazıyorum. Ben de dün 49'' hi-level 650 tv aldım kurdurdum. Şimdi ben tivibu uydu abonesiyim malumunuz receiver ile ile tv izliyorum. Ben anten kablosunu receiverden sökmeden anten kablosuna dağıtıcı bağlayarak receiver kapatarak normal uydu kanallarını izleyebilirmiyim dağıtıcı bağlarsam tv ye zarar verirmi. Saygılarımla.