Hi-Level 49" Smart Uhd Tv - 1999 TL

Ö Çevrimdışı

Önderahmed 

Aktif Üye
23 Şub 2019
229
41
Adem abi sayenizde mükemmel bir ürüne sahip olduk sizler olmasaydınız bu konulardan ve bu durumlardan haberdar olamazdık gerçekten TV'yi kutudan video kaydı eşliğinde çıkardım pürüzsüz ve mükemmel görünüyordu fişe taktım çalıştırdım arkasında portakal büyüklüğünde delikli bir kısım var gerçekten sesi de mükemmel veriyor baslı tizli Speaker box ve Dahili subwoofer kesinlikle mevcut bu cihazı ben LG nin 3500 TL civarlarında satılan 49um7100 modeli ile kafa kafaya tutuyorum 1999 TL'ye mükemmel bir fiyat

M Çevrimdışı

Mysecondrym1 

Aktif Üye
3 Ağu 2019
71
32
Maalesef bizim a101 elemanları da TV'ye başka ilden getirtemediler . Bugün para mı iade ettiler. Nasip değilmiş. Başka bahara kaldı. Alan arkadaşlar hayırlı günlerde kullanın.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem abi sayenizde mükemmel bir ürüne sahip olduk sizler olmasaydınız bu konulardan ve bu durumlardan haberdar olamazdık gerçekten TV'yi kutudan video kaydı eşliğinde çıkardım pürüzsüz ve mükemmel görünüyordu fişe taktım çalıştırdım arkasında portakal büyüklüğünde delikli bir kısım var gerçekten sesi de mükemmel veriyor baslı tizli Speaker box ve Dahili subwoofer kesinlikle mevcut bu cihazı ben LG nin 3500 TL civarlarında satılan 49um7100 modeli ile kafa kafaya tutuyorum 1999 TL'ye mükemmel bir fiyat

Allah'ım ne mutlu geri dönüşler bunlar bizim için.

Rabbim hayatınızda her tercihinizde böyle mutlu ve muvaffak eylesin sizleri :)

Üreten biz değiliz lakin vesile olduk, mutlu ettik ise ne mutlu.
Ben de bu durumda tüm bu övgü ve teşekkürleri, üretimde emeği geçen her bir insan evladı adına kabul ediyor, kendilerine minnetlerimi sunuyorum.

Her ne kadar eleştirdiğimiz yüzlerce konu olsa da, Vestel efendiye bu gibi durumlarda cidden dua ediyorum ki Halkımızın evine bu kalitede, bu özelliklerde ürünlerin böylesine makbul rakamlar ile girmesine vesile oluyor.

Bu özveri her markada olsa aslında ülkem inanı hiç üzülmez biliyormusunuz?

Mesela Vestel kadar elini taşın altına koyan bir kargo elemanı olsa idi, bu gün Y yedibeyza da sizin gibi mutlu mesut ürününü kullanıyor olacaktı.

Ama yooookk, karpuz taşır gibi ürün taşıyan sevgili kardeşimiz yüzünden milli servet fabrikaya iade ediliyor şimdi. Vatandaş mutsuz, üretici mutsuz. Umarım kargo firmasına fatura ederler (Sigorta kapsamında ama ona da yazık, netice de o da milli servet)

Neyse, tekrar ve tekrar güzel dileklerimi iletiyorum sizlere.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Maalesef bizim a101 elemanları da TV'ye başka ilden getirtemediler . Bugün para mı iade ettiler. Nasip değilmiş. Başka bahara kaldı. Alan arkadaşlar hayırlı günlerde kullanın.

Bazen özelden soru soran arkadaşlar oluyor, neden A101 personeline tepkili olduğuma dair.

İşte bu yüzden.

İlk partide aynı şeyi bana da yaptılar, durumu izah etmiş olmama, işi biliyor olmama, karşılaşabilecekleri durumlar ile ilgili kendilerini uyarmama rağmen ''Ayıpsın abi, o iş bizde abi, ayıp ediyorsun abi, altı üstü bir televizyon abi'' diye diye beni madara ettiler, başka mağazalardan aldım ben televizyonlarımı. (Bir adet kendime, bir adet ofise, bir adet de baldızıma) ama o gün bu gündür de hemen evimin yanında olan o mağazaya gitmiyorum artık.

Konu tv değil, konu SÖZ VERMEK.

A Çevrimdışı

arsntn

Yeni Üye
17 Ocak 2020
19
36
Bim'de stokta olunca direkt alabiliyor musunuz yoksa servis mi getiriyor, direkt alabiliyorsak servis kurulumu zorunlu mu? bizim buradaki bim yeni açıldı, 7-8 tane var bu televizyondan ve 2649tl fiyat yazmışlar. şu an fikrim bu televizyona kayıyor. 49 bile büyüktü oda için, tek sorun o açıkcası. teşekkürler şimdiden
Merhaba siz nereden aldınız o fiyata acaba brn baktım bugün 2999 tlye var bimde yakınsa eğer sizin aldığınız mağazaya balayım

M Çevrimdışı

Mysecondrym1 

Aktif Üye
3 Ağu 2019
71
32
Bazen özelden soru soran arkadaşlar oluyor, neden A101 personeline tepkili olduğuma dair.

İşte bu yüzden.

İlk partide aynı şeyi bana da yaptılar, durumu izah etmiş olmama, işi biliyor olmama, karşılaşabilecekleri durumlar ile ilgili kendilerini uyarmama rağmen ''Ayıpsın abi, o iş bizde abi, ayıp ediyorsun abi, altı üstü bir televizyon abi'' diye diye beni madara ettiler, başka mağazalardan aldım ben televizyonlarımı. (Bir adet kendime, bir adet ofise, bir adet de baldızıma) ama o gün bu gündür de hemen evimin yanında olan o mağazaya gitmiyorum artık.

Konu tv değil, konu SÖZ VERMEK.
Haklısınız Adem bey . Bana o kadar güvence verdiler ki getireceklerine dair . Online almadım onların yüzünden. Ama sonuç fiyasko. Gerçi ben herşeyin hayırlısını istiyorum Allah'tan. Bana nasip değilmiş yâda şimdilik. İlerde bence bu TV yine depoya girer. Çok tutuldu. Ayrıca parayı cumhuriyet altınına yatırdım. Yeni fırsat cihazı piyasaya çıkana kadar. Zaten acil ihtiyacım yok. Evde 43" Vestel uhd TV var . Onu ildeki ev için alacaktım nasip.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Haklısınız Adem bey . Bana o kadar güvence verdiler ki getireceklerine dair . Online almadım onların yüzünden. Ama sonuç fiyasko. Gerçi ben herşeyin hayırlısını istiyorum Allah'tan. Bana nasip değilmiş yâda şimdilik. İlerde bence bu TV yine depoya girer. Çok tutuldu. Ayrıca parayı cumhuriyet altınına yatırdım. Yeni fırsat cihazı piyasaya çıkana kadar. Zaten acil ihtiyacım yok. Evde 43" Vestel uhd TV var . Onu ildeki ev için alacaktım nasip.
Allahtan hayırlısını dileyelim o olsun her daim.

N Çevrimdışı

Njord372

Yeni Üye
13 Ara 2018
16
IMG_20200117_190614.jpg

Son bir tane kalmış, özel olarak getirttirdim. Adem Helvacı Adem Helvacı hocam hangi panel acaba?

E Çevrimdışı

Ertanpel 

Aktif Üye
9 Nis 2019
394
Abi servis geldi 2. Ye aldıgımız hi level tv yi kurdu pixel testi yapın dediğimde arkadaki led lere tam güç verdiği için önermiyoruz dedi ömrünü kısaltır dedi bunun doğruluk payı varmıdır

Birde bu tv nin led leri orta kalite dedi bunun dogruluk payı nedir her gelen usta mı oluyor insanın kafasını karıştırıyor mantıksız geldi bunu niye söyledi dedim içimden sonra pat.

Besleme kartı ve led ler için bana bir akım koruma ve yıldırım koruma ve ve voltaj koruma mini regülatör gibisinden birşeyler söyledi böle bir vestel marka ara kablo gibi birşey önerdi 120tl almadık tabide merak ettim bununda doğruluk ve fiyatını oranını

Evde 10kva regülatör olduğu için almadım fakat insanın kafasını karıştırıyorlar böyle şeylerle satıs içinmi böyle yapıyorlar merak ettim
Adem Helvacı Adem Helvacı

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

k5onix

Yeni Üye
9 Ocak 2020
9
29
Aldığım televizyonda web tarayıcısında hiç bir şekilde sanal klavye aktif olmuyor neden olabilir?
-Sizin tvlerde de deneyebilir misiniz?

caner22 Çevrimdışı

caner22 

Aktif Üye
17 Eyl 2018
73
Bende alamadım, artık yeni fırsatlara, emeği geçen herkese teşekkür ederim

K Çevrimdışı

kospaviltu

Yeni Üye
17 Ocak 2020
4
50
Herkese hayırlı akşamlar, 28 kasımdaki 49UHL650 tv hakkındaki tavsiyelerinizden bu yana muntazaman sizi takip ediyorum. o zaman tv yi alabilmek mümkün olmamıştı ama dün itibariyle ben de HI-LEVEL 49UHL650 ailesine katılmış bulunuyorum. Foto yüklemeyi beceremedim ama almış olduğum TV nin Seri Nosu:

S N: 8370471 900942 acaba nasıl bir panel olduğunu bende öğrenebilir miyim, şimdiden teşekkür ederim

Geri
Üst Alt