Adem abi sayenizde mükemmel bir ürüne sahip olduk sizler olmasaydınız bu konulardan ve bu durumlardan haberdar olamazdık gerçekten TV'yi kutudan video kaydı eşliğinde çıkardım pürüzsüz ve mükemmel görünüyordu fişe taktım çalıştırdım arkasında portakal büyüklüğünde delikli bir kısım var gerçekten sesi de mükemmel veriyor baslı tizli Speaker box ve Dahili subwoofer kesinlikle mevcut bu cihazı ben LG nin 3500 TL civarlarında satılan 49um7100 modeli ile kafa kafaya tutuyorum 1999 TL'ye mükemmel bir fiyat
Allah'ım ne mutlu geri dönüşler bunlar bizim için.
Rabbim hayatınızda her tercihinizde böyle mutlu ve muvaffak eylesin sizleri
Üreten biz değiliz lakin vesile olduk, mutlu ettik ise ne mutlu.
Ben de bu durumda tüm bu övgü ve teşekkürleri, üretimde emeği geçen her bir insan evladı adına kabul ediyor, kendilerine minnetlerimi sunuyorum.
Her ne kadar eleştirdiğimiz yüzlerce konu olsa da, Vestel efendiye bu gibi durumlarda cidden dua ediyorum ki Halkımızın evine bu kalitede, bu özelliklerde ürünlerin böylesine makbul rakamlar ile girmesine vesile oluyor.
Bu özveri her markada olsa aslında ülkem inanı hiç üzülmez biliyormusunuz?
Mesela Vestel kadar elini taşın altına koyan bir kargo elemanı olsa idi, bu gün
Y
yedibeyza da sizin gibi mutlu mesut ürününü kullanıyor olacaktı.
Ama yooookk, karpuz taşır gibi ürün taşıyan sevgili kardeşimiz yüzünden milli servet fabrikaya iade ediliyor şimdi. Vatandaş mutsuz, üretici mutsuz. Umarım kargo firmasına fatura ederler (Sigorta kapsamında ama ona da yazık, netice de o da milli servet)
Neyse, tekrar ve tekrar güzel dileklerimi iletiyorum sizlere.