- 23 Kas 2017
- 20,972
Tavuk yoksa civciv keser.Yav ne katili tavuk bile kesemez.
O yıldırım yok mu yıldırım.
Tavuk yoksa civciv keser.Yav ne katili tavuk bile kesemez.
O yıldırım yok mu yıldırım.
Dün biraz rahatsızdım foruma giriş yapmamıştım videoyu az önce gördüm ve izledim. Tekrar hayırlı olsun.Güzel günlerde kullanalım hep birlikte, ben çekeyim siz izleyin, siz çekin ben izleyeyim ?
Eyvallah ustacım ?Dün biraz rahatsızdım foruma giriş yapmamıştım videoyu az önce gördüm ve izledim. Tekrar hayırlı olsun.
Geçmiş olsun umarım bı sıkıntı yok ?Dün biraz rahatsızdım foruma giriş yapmamıştım videoyu az önce gördüm ve izledim. Tekrar hayırlı olsun.
Hollanda yaşıyorum, şimdi fiyatına baktım eurodan dolayı şuan daha pahalı burada (TL olarak bakarsak)Hayır asıl işin kötü yanı daha geçen hafta Almanya'daydım. Orada daha ucuz oluyor bu gibi şeyler üstüne de vergi iadesi alınabiliyor.
Bakalım belki ocağın ortası gibi yine gitme durumum var. Yeni komplo olursa değerlendirin
Şimdilik öyle ancak Türkiye'de 1 hafta önce alınan fiyattan da satılmıyor. Aslında satan da bulunmuyor. Yerine aynı malı koymanın bedeli sürekli arttığından bir çoğu ürünü yollamıyor bile.Hollanda yaşıyorum, şimdi fiyatına baktım eurodan dolayı şuan daha pahalı burada (TL olarak bakarsak)
Biz lensi alırken yaşadık işte. Sipariş iptal edildi, başka yerden aldık sonra.Şimdilik öyle ancak Türkiye'de 1 hafta önce alınan fiyattan da satılmıyor. Aslında satan da bulunmuyor. Yerine aynı malı koymanın bedeli sürekli arttığından bir çoğu ürünü yollamıyor bile.
Çok hafife aldınız beni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooookTavuk yoksa civciv keser.
Hocam ne demek, hiç sorun olur mu böyle şeyler bizdeGüle güle kullan üstadım. Bazı nedenlerden dolayı çorbada tuzum olmadı maalesef.