Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Eyvallah gözüm ??Hayırlısı olsun abi, güle güle kullan, kullandıkça a-z ye tavsiye formu ailesini hatırla
Eyvallah gözüm ??Hayırlısı olsun abi, güle güle kullan, kullandıkça a-z ye tavsiye formu ailesini hatırla
Çok teşekkür ederim.Güle güle kullanın.
Heeee kendi köşesinde kendince ağlayan birisi olarak bilirim bu duyguları.Çok şeyler yazdım sildim yazacak birşey yok varsada
Yazmak içimden gelmedi bazı şeyler sadece yaşanır...
Duygusal konular zayıf noktam kendi içimde yaşarım..
Gülümseyin çekiyorum...?
Nasrettiş Hoca ve Timur meselesi? Birşeyler ters gitse bütün ihale ona kalacaktı o kendinden korkmustur x100 kere ???
Sotaİnsafsızlar insan bana da haber verir.
İstanbuldan kargo etmeyen yer itina ile haftasonu basılmak suretiyle dükkanından elden alır yollardım objektifi
Bilemedik kimi çağıracağımızı kusurumuza bakma aklımıza da gönlümüze de girdin hocam bir dahaki sürpriz içinİnsafsızlar insan bana da haber verir.
İstanbuldan kargo etmeyen yer itina ile haftasonu basılmak suretiyle dükkanından elden alır yollardım objektifi
Dünyaya geldiğimde mosmor gelmişim ölüyormuşum ağlayacak halim kalmamış şaplağı yiyene kadar ağlamamışım. ?Heeee kendi köşesinde kendince ağlayan birisi olarak bilirim bu duyguları.
Duygusal adamlar iyidir
Estağfirullah, adrenalin bizim yaşam tarzımız
Vahşi çocuk seni ?Estağfirullah, adrenalin bizim yaşam tarzımız
Helal olsun çok ugraşmış ve sonuca ulaşmışsınız, emeğinize sağlık kardeşim.Sana demiştik o yayını patlatacaz diye ?