İlteriş Yılmaz
Süper Üye
- 18 Eyl 2020
- 698
Onu kestim çoktan, sana yokTamam ya künefe kes, o da olur.
Onu kestim çoktan, sana yokTamam ya künefe kes, o da olur.
Unutmazsam getiririm tabi abim benim
Çokça balıkta yiyorum ben, bazen kendim tutuyorum bazen alıyorum. Nerden denk getirirsem, affetmemBalık mevsimi tavuk nerden çıkıyor yahu balık varken
Onu kestim çoktan, sana yok
Geçen gün Fethiye kordonda balıkçıları gördüm, kayıkları kıyıya yanaştırmış, açıkta tuttukları balıkları satıyorlardıÇokça balıkta yiyorum ben, bazen kendim tutuyorum bazen alıyorum. Nerden denk getirirsem, affetmem
Miss, güzel balıklar tutmuşlarsa alınır işte arada.Geçen gün Fethiye kordonda balıkçıları gördüm, kayıkları kıyıya yanaştırmış, açıkta tuttukları balıkları satıyorlardı
O zaman bir dahakine balık pişirelim onlard analıpMiss, güzel balıklar tutmuşlarsa alınır işte arada.
Bence tavuğun diğer varyasyonlarını bitirip balığa geçinO zaman bir dahakine balık pişirelim onlard analıp
O zaman bir dahakine balık pişirelim onlard analıp
Gel, senin o şeytan bayağı kafa bi arkadaşa benziyorŞeytan diyor işi gücü bırah bas git Fethiye'ye
Ooooyyyy, İnşallah bir gün. Geçen sene ucundan döndünŞeytan diyor işi gücü bırah bas git Fethiye'ye
Abi gelirken makinesini de getirsinGel, senin o şeytan bayağı kafa bi arkadaşa benziyor
Ona da bir cevabımız var elbet ?Balık mevsimi tavuk nerden çıkıyor yahu balık varken