wofür brauchst du den? Normalerweise wird die vollständige Software entsprechend der Seriennummer des Fernsehgeräts bereitgestellt und Leider im Forum kann die Software nicht gemäß der Seriennummer für Exportprodukte bereitgestellt werden.Hat jemand eine FULL firmware für 17mb110
şöyle yapabilirmiyiz ? ubootu editleyip ikinci bir usb ye partation yazdırıp usbden boot ettirmek uboot ile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mb95 leri şöle böle diye okutmuşlar hep =) olmuş mb100 mb120 vs
Ben buradan ne anlamalıyım sevgili elektro_fb ,"hiç uğraşmayın bir şey çıkmaz" mı ,yoksa "eh ,belki " mi
Sanırım ilk düşüncem ,ama işte
Erstmal danke fur toolbox dictionary... teraspy yeni sözlük geldi.. F fikoloji T TommyData mb110 full yazılım istiyor herhangi bir yazılım olabilir yazmis ayarını kendisi yapacak.paylasirsan sevinirim.jvc lt-32v4200
serial: 17113605 AV
its the only tv with mb110 board i own
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
viele neue strings / lots of new strings
viel spass / have fun
hosbulduk: irgendeine full firmware reicht mir - ich mach mir das dann passend
GüncelledimErstmal danke fur toolbox dictionary... teraspy yeni sözlük geldi.. F fikoloji T TommyData mb110 full yazılım istiyor herhangi bir yazılım olabilir yazmis ayarını kendisi yapacak.paylasirsan sevinirim.
Eğlenmek-takılmak değil de linux bir tvyi android yapmak mesele ,ki ben olumsuz baktım hep ,hatta bu işe de %5 şans vermiştim ,o da sevgili ytigi üzülmesin diyeYa esasında buradan beklenti çok önemli, biz eğleniyoruz, takılıyoruz diyorsan uğraşılabilir.
Ama yok ben bu android i yapıp kullanmak istiyorum diyorsan o bambaşka bir konu.
Sizdeki kartların tam olarak özelliklerini bilmiyorum rami yeter mi cpu hızı yeter mi
Yoksa sonuç başarılı olsa bile deneyim hüsran olabilir.
Ne yazıkki benim tv de bu anlamsız zaten hem donanımı yetmez hem de sürekli meşgul zaten
Esasen geçenlerde bir arıza yaptı internette kartını arar iken buradaki konuları gördüm ondan geldim.
Tümüyle ekran gitmişti ama bozula bozula lcd nin kartında ki 10 kuruşluk malzeme bozulmuş.
Onu değiştirdim aynen devam 7. yaşında kendisi
herhangi bir yazilim olabilir..kendisi ayarlamasini yapacak
Aaaa,lahavleee, selim sen yazmışın zaten fikoya mübarek ,görmedim inan ,değiştirdim mesajımı ,kusura bakma valla ,ama senin mesaja ekliyeyim diper dostlarımıherhangi bir yazilim olabilir..kendisi ayarlamasini yapacak
Erstmal danke fur toolbox dictionary... teraspy yeni sözlük geldi.. F fikoloji T TommyData mb110 full yazılım istiyor herhangi bir yazılım olabilir yazmis ayarını kendisi yapacak.paylasirsan sevinirim.
herhangi bir yazilim olabilir..kendisi ayarlamasini yapacak
. F fikoloji teşekkür ederim T TommyData Hier gibt es einige Software und eine Frage.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.