here we go again for the newer mb2xx boards

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ben bu sekilde bir dvbapi dosyasi ilk defa görüyorum ,kanal acilsin diye bir derdim olmadigi icin :)
Bu verdiğim tek dosya ,bunun gibi 6-7 tane var ,oscamı derlerken bunlara ihtiyacı var ,ki bu dosya gx için yapılmış ,ama belki samsungtv olan toolchain iş yaparmı bilmiyorum ,arm çünkü sanırım o da ,incelemek lazım,kısacası oscam derlerken seçtiğimiz toolchain,bizim tvlere göre uygun olmalı ki o kanalı çözüp göstersin (kabaca yazdım) :ok

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bu verdiğim tek dosya ,bunun gibi 6-7 tane var ,oscamı derlerken bunlara ihtiyacı var ,ki bu dosya gx için yapılmış ,ama belki samsungtv olan toolchain iş yaparmı bilmiyorum ,arm çünkü sanırım o da ,incelemek lazım,kısacası oscam derlerken seçtiğimiz toolchain,bizim tvlere göre uygun olmalı ki o kanalı çözüp göstersin (kabaca yazdım) :ok
ben samsungun tollchain i kullanarak derleme yapiyorum ve oscam calisiyor bizim tv lerde,ama bahsettiginiz dosyalar icin ayari bastaki confige göre yapiyor mu bilmiyorum

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
samsung arm icin derleme yapiyor sizde mips var...benim okudugum kadariyla hazir emulu oscamlar var ,belki bunlar bile yüklenerek kullanilabilir ama ilgim olmadigi icin derinlemesine incelemedim,usb ye kayit log lari görüp biraktim ben..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet ,bendekiler mips :)
Bendeki samsung S3 yolu aşağıdaki gibi :
Kod:
/opt/s3/support/toolchains/samsungtv/
sende farklı olabilir ,aç incele müsat zamanında (nerede kurulu ise oscam derleme klasörün) :)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Tommy olaya el koydu,hedefi bunu calisir hale getirmek,hafta sonuda mb230 gelecekmis onunla sözlügü son sürümüne yükseltecek ,ugrasmama gerek yok,ilgi alanim disinda zaten.bana faydasi linux ile tanismak oldu :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tommy olaya el koydu,hedefi bunu calisir hale getirmek,hafta sonuda mb230 gelecekmis onunla sözlügü son sürümüne yükseltecek ,ugrasmama gerek yok,ilgi alanim disinda zaten.bana faydasi linux ile tanismak oldu :)
Tomy bana kızdı :)
linux güzeldir ,daha geçenlerde gitarcı arkadaşımın 2 laptopuna kurdum ,artık asla win kullanmam diyor,birini iş yerinde kullanıyor :)
Mb230 olayını okudum,geçenlerde ondan yazdım zaten ancak laf alıyoruz tomyden diye :))

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
en azindan forumda aktif hale geldi :)
Bizden aurora.elf istedi ,kimse oralı olmadı ,kaç kere yazdım burada .Bizden derken forum üyelerini kast ediyoum tabii.Herkes kulak arkası yaptı maalesef,halbuki alacakları bir dosyayı yükleyip link vereceklerdi ,olay bu kadar basit idi.Neyse ,sanırım artık yardımcı olur herkes,hele oscamı duyunca ,zıplarlar yerlerinden :haha1

Geri
Üst Alt