Her Yer Diş Kliniği Doldu Ama Kullandıkları Teknoloji 150 Yıllık

Yerli implant var uygun diyor hekim yabancı var tuzlu diyor.
Hangisini tavsiye edersiniz diye sorduğunda alman menşei olanı diyor.
Onada bütçe yetmiyor böyle açmazlar var çin meşei ucuz implantlarda var mesela sektörün içinde çok aktör var işi ticarete dökünce sağlık tarafı havada kalıyor.
İşte bu farklılıkların hepsi sadece malzemeden kaynaklanamaz. Birinde sadece çapak almak için üç kişi çalışırken diğerinde sadece bir kişinin ürün çıkardığını düşün. ;)

Fakülteler bu şekilde mezun vermeye devam ederse her mahallenin bir dişçisi olacak fiyatlara yansırmı bilemem ama gelecekte işsiz diş hekimi sayısı artacak görünüyor

Fakülteler bu şekilde mezun vermeye devam ederse her mahallenin bir dişçisi olacak fiyatlara yansırmı bilemem ama gelecekte işsiz diş hekimi sayısı artacak görünüyor
Kazancı yüksek diye çok talep var değil mi.

O kısmından hiç bahsetmiyorum. Her mahalleye üniversite açılmaya devam ederse...

Sonunda aradığım yeri buldum ve lazer ile anesteziye gerek kalmadan diş tedavimi yaptırdım. Allah bu teknolojiyi icat edenden ve onu kullanan ileri görüşlü hekimimizden razı olsun 🙂

Sonunda aradığım yeri buldum ve lazer ile anesteziye gerek kalmadan diş tedavimi yaptırdım. Allah bu teknolojiyi icat edenden ve onu kullanan ileri görüşlü hekimimizden razı olsun 🙂
Çok şükür. Hem de Aynı ilde değil mi?

@slowfood Şimdi bana basınç sensörlü, şarjlı diş fırçası lazım. Önerileri alabilir miyim 🙂

Evet hocam, aynı ilde 🙂

Çok değişik bir duygu; lazer tak tak tak tak diye vuruyor ve dişinizden yanık kokuları çıkıyor :hihi
Atım şeklinde çalıştığı için. Gerçekten çok sevindim. Daha önce konuştuğumuz konular bunlar hep. Gerçekten mesleğe sahip olanlar reklam olmasa bile mevcut hizmetlerini tanıtırken bin kere düşünmek zorunda kalıyorlar, (Yasaklar, kurallar, mevzuatlar) ama kendisini geliştirmek yerine reklama vuranlardan herkes hemen haberdar oluyor.

@slowfood Şimdi bana basınç sensörlü, şarjlı diş fırçası lazım. Önerileri alabilir miyim 🙂
DR Bei ürünleri ile ilgili olumlu yorumlar aldım. Basınç sensörlü konusu genelde oral-b' nin öne çıkardığı bir konu ama açıkçası çok üstünde durulması gereken birşey değil bana göre.

Geri
Üst Alt