Amaç o zaten ,kabızlıktan kurtulmakZeytinyağı ve kudret narı birleşince sindirim sistemi için çok faydalı oluyor gerçekten. Tabi ayarı kaçırırsanız tuvalete yetişmek için Elvan Abeylegesse gibi koşmak zorunda kalabilirsiniz![]()

Amaç o zaten ,kabızlıktan kurtulmakZeytinyağı ve kudret narı birleşince sindirim sistemi için çok faydalı oluyor gerçekten. Tabi ayarı kaçırırsanız tuvalete yetişmek için Elvan Abeylegesse gibi koşmak zorunda kalabilirsiniz![]()

Bende 5 sene önce gittim kendisine dediğiniz gibi sıra vardı yoğun yani. Senelerdir bende vardı fissurde vardı basurde adam halletti sağolsun biraz çılgın biri çok konuşuyorGerçekten rahatsızlığınızın kaynağı hemoroid ise size Ankara da bulunan Mevlüt Topbaş’ı öneririm. Elazığdan bir akrabam geldi ofisinde Almanyadan bile gelen vardı, çok meşhur ve etkili çözümü var. Bende hemoroid rahatsızlığı ile Ankara Üniv. Hastanesine gitmiştim, orada bana acı veren şeyin hemoroid değil fistül olduğunu öğrendim (hemoroid bonus olarak duruyor). Hoca 2 alternatif sundu; 1-İlaç verecek(eczaneden bir karışım) ve 1 yıl bunu uygulayacağım ama garantisi yok. 2-Ameliyat (kesin çözüm dedi). Ameliyat oldum,hemoroidim duruyor ama 6-7 yıldır hiçbir rahatsızlık vermedi.
ama ozaman bu zaman pek bişe olmadı bir ara ufaktan rahatsız etti ama onun harici çok şükür rahatladım. Ben büyük tuvalet sonrası oturamıyordum yani öyle diyim.Ayakta kalmak varis, oturmak hemoroid düşmanı. İkisinin arasında kalmak lazım galibaBenim de varisim var, ailede genetik. Bu yaz çok eziyet çektirdi. "D" harfi ile başlayan 2 hap var, bunları kullandığım zaman sıkıntılar geçiyor ama bırakınca bir süre sonra yine başlıyor. uzun süre ayakta kalmak varisin düşmanı. Bu tür ilaçlar tedavi etmiyor doktor da dedi zaten. Şu salgın olmasa ameliyat olup kurtulmayı düşünüyordum, bir süre daha erteleyeceğim. Sıkıntı vermeye başlayınca aile hekimine gidip ilaç yazdırıyorum.
Geçmiş olsun.Bu konuyu açmamın sebebi farklı deneyimleri öğrenmek ve insanlara yardımcı olmaktı. Çünkü 10 kişiden 7'sinde bu rahatsızlığın olduğunu biliyorum.Harika bilgiler edindik gerçekten bu konuda ailemde çok müzdarip olan var. Genellikle biz Hhs Dermaplus kremi kulanıyoruz.
Evet tatsız şakalar yaptığını söyledi akrabamBende 5 sene önce gittim kendisine dediğiniz gibi sıra vardı yoğun yani. Senelerdir bende vardı fissurde vardı basurde adam halletti sağolsun biraz çılgın biri çok konuşuyorama ozaman bu zaman pek bişe olmadı bir ara ufaktan rahatsız etti ama onun harici çok şükür rahatladım. Ben büyük tuvalet sonrası oturamıyordum yani öyle diyim.

Hocam insanların %70'inde bu problem var maalesefforumun yüzde 90'nda varmış demekki bu sorun :=)=

Beni bir hafta yatağa hapsetti kıpırdayamadım bile. Sonra ilaç milaç derken bi süre unutturdu kendini. Askere gittikten sonra düzeldi. Düzenli beslenme (baharat ve acı tüketimi kontrolü) ,spor su tüketimi sayesinde olduğunu biliyorum.Hocam insanların %70'inde bu problem var maalesef
Arkadaşlar bu arada ürünü tedarik ettim. İlerleyen zamanda buradan ürünle ilgili deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. Tedarikçi firma ürün konusunda çok iddialı, göreceğiz bakalım.
Üstüne para verip çubuk ile oynamak da varmış kaderimizde ne yapalım![]()
Tamamen unuttursun, bidaha gelmesin inşallahBeni bir hafta yatağa hapsetti kıpırdayamadım bile. Sonra ilaç milaç derken bi süre unutturdu kendini. Askere gittikten sonra düzeldi. Düzenli beslenme (baharat ve acı tüketimi kontrolü) ,spor su tüketimi sayesinde olduğunu biliyorum.

darısı size hocam inşallahTamamen unuttursun, bidaha gelmesin inşallah![]()