Valide doğru söylemiş, oturmanın etkisi var aslında

Bunun için özel hemoroid minderleri satılıyor, ortası boş, şu an ona oturuyorum

Oturunca o bölgeye sürekli bir baskı oluyor, zeminle temas ediyor. Bunun yanı sıra kan toplanması dediğimiz bir şey var. Uzun süre oturunca kan vücudun alt bölgesine doğru toplanıyor.
Kılcal damarlara etki eden ilaç Daflon. Etken maddesi hesperidin ve diasmin. C vitamini ile birlikte alınırsa etkisi daha da artıyor. Şu ana kadar benim hep kurtarıcım olmuştu Procto Glyvenol merhem ile. Bu sefer ona takviye olarak c vitamini ve hesperidin içeren başka takviye de ekledim.
Aslında Daflon sağlık bir insanın bile senede 1 kutu kullanması fayda edebilecek bir ilaç. Kılcal damarları tamir edici özelliği var. Üstelik yan etkiyi bırakın dikey etkisi oluyor
Bu sefer sıkıntım biraz uzun sürdü. Sorun şu ki önceden senede 1 defa yoklardı son 1 senedir fazla sık olmaya başladı. Korona geçirdikten sonra vücudumun dengesi bozuldu. Neredeyse 2 yıldır spor salonuna gidemiyorum. Ne kadar aktif kalmaya çalışsam da spor salonuna gidememek çok koydu bana. Stresli kişilerde bu hastalık daha çok oluyor ve tekrar ediyormuş. Diğer etmenler de kronik kabızlık ve yeterince aktif olmamak.