hd uydu alıcısı tavsiyesi

uydu kaşıntısı yüzünden eskiden denemek için her cihazı alıyordum.fakat kriz miriz yok diyorlar. .ama benimde herkes gibi alım gücüm çok düştü.artık ancak gittiğim evlerde isteyen olursa onlara alıyorum tabiki bütçelerine uygun olarak.

cihazlar o kadar fazla oldu ki artik Piyasada Dreamboxlar öldü

cihazlar o kadar fazla oldu ki artik Piyasada Dreamboxlar öldü
drembox-vudu bu aralar 4k cihaz çıkarıyorlar fakat fiyatları dudak uçuklatıyor.ben vudu uno 4k ve mutant 4k aldım hevesim geçince sattım.şimdi ise o paraları veremem maalesef.

4k gerekmez, bu devirde kac tane sifresiz 4K Kanali varki?

4k yayın çok az ama herkes 4k tv peşinde.piyasada doğru düzgün fulhd cihaz yok her yer 4k tv dolu.

Bu uydu alıcılardan hangisini tavsiye edersiniz next ve hiremco arasında kararsız kaldım (Next - Hiremco) iptv ccam stabil hangisinde çalışır

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Liinux cihazlar kaliteli fakat ev kullanıcılarına fazlası ile karmaşık geliyor. Bende next machina serisi tavsiye ederim.

Next YE 2000 USB ve 2000 HD FTA bunlardan hangisini önerirsiniz? Fiyatları da birbirine yakın.

Next YE 2000 USB ve 2000 HD FTA bunlardan hangisini önerirsiniz? Fiyatları da birbirine yakın.
Hangisi isteklerinize uygunsa iyice inceleyin,onu alın.Özellikleri farklıdır.

Hangisi isteklerinize uygunsa iyice inceleyin,onu alın.Özellikleri farklıdır.
IP tv özelliği çok önemli değil aslında, tkgs'li ve bilindik bir marka olsun ve HD yayınları alsın yeter diye düşündüm. Bir de Rose dr 8070 modeli var 100 lira civarına bulunuyor. Karar veremedim.

güncel
kanal geçişlerı hızlı,görüntüsü güzel mümkünse kayıt yapan ve yerli şifrelerın kanalların olduğu en az 1 yıllık ıptv hedıyelı mini cihaz arıyorum

Geri
Üst Alt