roadronners
Aktif Üye
- 9 Ara 2018
- 95
- 38
İyi günler acemi birlik Manisa Alaşehir usta birliği Edirne Keşan 86/4 (iki yıl tecil li)
Abi ben atış yaparken tüfek 20 yaşındaydıo üsteklerin suçu değil aslında gençler. gezler dansöz olmujş. 40 yaşında tüfek sonuçta. yoksa hizalama çok basit bi şey.
Desene spil dağına baka baka dağıtım saydınİyi günler acemi birlik Manisa Alaşehir usta birliği Edirne Keşan 86/4 (iki yıl tecil li)
abi tüfek zaten senle aynı yaşta. normal yaniAbi ben atış yaparken tüfek 20 yaşındaydı
bende mamak mebs'teydim 2008 Ağutosunda.. rezalet bir yerdi, ter ve ayak kokusundan geçilmiyor, o leş gibi tuvaletlerden hastalık kapmadan hayatta kaldık ya şanslıyız ? neyseki 25 günde kurtulduk..Acemi birliği MEBS, Usta birliği 8. Mekanize
Tankçıydım.
Abi o kadar yaşlandın mı yaa allahasen yapmaKıbrıs denk gelmedi şimdiye kadar sanırım
Bu hafta bir asker arkadaşım bulmuş beni facebook üzerinden. uzun yıllar geçmiş arkadaşlar, hatırlamakta zorlandım inanın :(
Çaktırma sen yine deAbi o kadar yaşlandın mı yaa allahasen yapma
DK ların hep eziyet çektiği söylenir, DK olarak nedir senin bu konuda fikrin?Askerlik Tipi : Jandarma Er
Görev : Kazancı (Kalorifer)
Acemilik : Çanakkale Ezine
97/3 Devre Kaybı
Usta birliği : Bolu, Ezine (4 Ay kaldım)
Sürgün Yeri : Bolu, Kartalkaya (8 Ay)
Ceza: almadım, karakol komutanı sağolsun.
Yaş 25 gününde gitmedim askere işlerim vardı gerçi benden büyükler de vardı ama