Bu üçlü>>>Kati/Humi/Techni TR de kolay satılmaz,hatta kimilerine beleş versen istemez yaw
sonra bilmiş gibi yorumlar yaparlar özellikle TF de
örneğin
-aldım beğenmedim hemen sattım! ülen yalanını yiyeyim seni!
-yaw bumu dediğiniz cihaz!
-bunlara "ÇÖP" diyenler bile oldu,halbuki bunu yazanın asıl ta kendisi çöp
-yaw benim LG nin dahilisi buna beş basar! ülen salla da bari bu kadar sallama emi
-LG lerin dahilisi SD ve HD de bundan çok daha iyidir! hastir ülen sallama
gibi bir sürü msg lar vardır
ama adam şöyle yazamışsa;yaw bunlar FTA bana yaramaz,şifrelileri açmadıktan sonra bedava versen almam kullanmam
doğrusu budur,bu insanlar için
Bileni ve de meraklısı olursa ancak onlar alıyor bunları!
Bunlar ayrıca bizim "KARAKÖY" işi hesabı gibi mallar da değildir kaldıki TR de Dist.firmaları da bile yoktur(bir ara var gibi
göründü ama yoktur) bu herifler TR için bir pazar kaygısı taşımazlar ki burası çok büyük pazardır aslında
ama bu tür mallar için değildir! FTA işi bizi bozar yaw
Sanırım 2004 yılıydı,bana bir de bozuk atmıştı Almanlar!! kısaca bana ...almayın bizim cihazları zaten bunlar TRT için uyumlu değildir...
adam harbiden almayın diyor bir de bozuk atıyor ve diyor ki ...bıktım sizin hergün bir şeyleri şikayet etmenizden...
bunu da yazmışlardır,hatta daha ileri gidip TR ye en çok net den satış yapan
firmasına bile msg atıp TR ye benim malımı satmayın başımı ağrıyorlar demiştir! yaw şaka gibi ama bunlar gerçek te oldu
"TechniSat" dan bahsediyorum,kaldıki hm-sat firması da TR ye çok mal sattı,ben de sanırım 3/5 defa bundan cihaz almıştım!
Adam USA/Canada gibi ülkeler de stüdyo altyapıları ve uydu sistemleri kuruyor ki buna TR de dahildir ve heriflerin asıl
işi bunlar,REceiver onlar için çerez bile değildir! aynı şekilde Kathrein da aynen böyledir,dünya devi firmalar bunlar!
ama bize gelmez,bizim Karaköy işi çakma cihazlarımız alemin Kralı dır yaw
"FTA" cihazmı olur kardeşim!
ancak merak edenler için söyliyeyim TR de o kadar fazla bu üçlüden cihaz alıp kullananlar var ki şaşarsanız ama bunlar
ne forumlarda ne de bir yerlerde dolanmazlar!
4K lı Technisat/Humax lar da oldukça fazla girdi TR ye,Kathrein fazla girmedi
yani "bilen" alıyor bunları