memed3
Aktif Üye
- 11 Kas 2018
- 241
- 44
banada Superonline 20mbs ye kadar diyor her gün kavga ediyoruz. 3mbs zor geliyor.O "24 mbite kadar" olmasın,bizede SO ,16 mbite kadar demişti de bize 3 mbit vermişti
banada Superonline 20mbs ye kadar diyor her gün kavga ediyoruz. 3mbs zor geliyor.O "24 mbite kadar" olmasın,bizede SO ,16 mbite kadar demişti de bize 3 mbit vermişti
Sorma sevgili memed3 ,sonunda iade ettik de kurtulduk SO'dan,bizim şansımız ,apartmanda kablotv olması ,hemen ona geçtik ,100 lük ,tv kanalları da içindebanada Superonline 20mbs ye kadar diyor her gün kavga ediyoruz. 3mbs zor geliyor.
en güzelini yapmışsın kurtulmuş sun.Sorma sevgili memed3 ,sonunda iade ettik de kurtulduk SO'dan,bizim şansımız ,apartmanda kablotv olması ,hemen ona geçtik ,100 lük ,tv kanalları da içinde
Benim de netspeed’de taahhütüm önümüzdeki hafta bitecek. Uygun fiyat verirler diye bekliyordum ?NETSPEED'i tavsiye etmiyorum. 13 aylık kullanıcılarıyım. 13 ay fiyat garantisi var sonra senin tarifeni yükseltiyorlar. Tarifenin adı zaten 13 ay içerisinde değişiyor ve artık yeni kullanıcılar senin tarifenden abone olamıyor. Bugun itibariyle ciddi tartışmalar yaşadık. Abonelik iptali için başvurdum. İmzalı dilekcemi mail attım. Yıllardır internet kullanıcısıyım böyle rezil bir firma görmedim. 75 mbps lik interneti 76 TL ye kullandım 1 yıl boyunca devasa problemler olmadı, destek taleplerine genelde sorun çözülmüştür diyerek geri plana atıldı mecburen müşteri hizmetlerini arayarak en az 15 dakika müzik dinlemek zorunda kaldım. 76 TL lik aboneliği 99 TL ye güncellediler. Tamam taahhüt yok fakat 76 TL olan fatura bedeli maksimum 80 85 yapılır 99 TL nedir.
Böyle şirketler belli bir müşteri portföyüne ulaştıktan sonra vizyon ve misyon değiştiriyor. 1 yıllık müşterisi taahhüt vermeden sana her ay ödeme yapmış 1 yılın sonunda arayıpta kardeşim 1 yıldır müşterimizsiniz teşekkür ederiz size şöyle bir indirim yapalım böyle bir kolaylık sağlayalım yok. Diğer büyük firmalar gibi madem bizim müşterimizsiniz daha çok kazanmamız lazım mantığı var.
Vaadettikleri internet hızı örneğin 50 mpbs ise kopma yaşanmaması için zaten onu 45 e çekiyorlar 46 hıza ulaşabilme ihtimalin yok.
Abonelik başlangıcında 75 mbps için ödeme yapıyorken hızım 50 mbps'e sabitlendi ki sürekli kopma yaşanmasın.
Aramadığım sormadığım firma kalmadı.
Türknet ya da netgalaksi ile anlaşıcam. Netgalaksi daha mantıklı geldi çünkü ben hızımı sürekli kontrol ediyorum sürekli de download yapan birisiyim. Eğer memnun kalmazsam hızlıca türknet'e geçiş yaparım.
İlk tercihim NETGALAKSİ olacak.
Yok hocam bende bekledim vermiyorlar. 99'a çıkarıyorlar yani 24 TL zam geliyor. Diyor ki 1 ay ücretsiz kullanın, tamam 1 ay kullandık ücretsiz sonra 99 dan devam ediyoruz yine yani 24 tl lik zammı 99 TL 'yi 1 kere almayarak kabul ettirmeye calisiyor. 4 ay amorti eder 5. aydan itibaren tekrar zam yapılmış olur biraz idare edilmiş olur ama ben kabul etmedim. Kimse netspeed kullanmıyorken ben kullandım ilçemde 3-4 arkadaşıma önerdim hepsi netspeed e geçti ama şimdi böyle yahudi şirketleri gibi bir politikaya büründükleri için nefret ettim. Sırf paylaşmak için geldim üye oldum bu foruma.Benim de netspeed’de taahhütüm önümüzdeki hafta bitecek. Uygun fiyat verirler diye bekliyordum ?
Tv düşük gösteriyor nedense ,hele wifi ile bağlandığında insanı sinir ediyorNetspeed 35Mbps internet kullanıyorum. Vestel 65ud9000 tvme kablolu giriş yaptım, İnternet Hız Testi yaptığımda 13/18 Mpbs arası değişiyor. Bu gösterge doğru mudur yoksa TV de mi sıkıntı var ?
NOT: Bu sorumla ilgili konu bulamadığımdan buraya yazdım. Özür Dilerim şimdiden
Netflixe ait fast.com da daha da düşük gösteriyor ama Dolby Vision filmleri 2160 çözünürlükte izleyebiliyorum,ilginç ;)Tv düşük gösteriyor nedense ,hele wifi ile bağlandığında insanı sinir ediyor
Tv düşük gösteriyor nedense ,hele wifi ile bağlandığında insanı sinir ediyor
wifi ile bağlandığında insanı sinir ediyor
Bende kablo takılıydı ama çıkarttık tvden ,testler için takıyorum sadeceben wifi baglantisindan kablo baglantiya göre her zaman daha memnunum..
tr deki wlan modemlerin frekanslari bizdekinden farkli, buradan getirdigim wlan modem frekans uyumsuzlugu yüzünden calismamisti..
.
Zaten sorun da orada ,baktığında düşük görünüyor ama sıkıntı olmadan izleniyor yine de ,buna rağmen ben kablo taktım ,hatta her zaman takılı da değil artık ,çünkü tvnin smartı çöp oldu iyice , hosbulduk 'un verdiği linkleri usbden çalıştırıyorum bazen ,o zaman takıyorum kabloyu (tvde takılı ,modemden çıkartıyorum,zarar görecekse modem görsün diye)Netflixe ait fast.com da daha da düşük gösteriyor ama Dolby Vision filmleri 2160 çözünürlükte izleyebiliyorum,ilginç ;)
Netspeed 35Mbps internet kullanıyorum. Vestel 65ud9000 tvme kablolu giriş yaptım, İnternet Hız Testi yaptığımda 13/18 Mpbs arası değişiyor. Bu gösterge doğru mudur yoksa TV de mi sıkıntı var ?
NOT: Bu sorumla ilgili konu bulamadığımdan buraya yazdım. Özür Dilerim şimdiden
BHocam Turknet en iyisi. Beğenmezsen kapat anında. Üstelik benim davet kodumu kullan ikimiz de 1 ay bedava kullanırız. Davet kodum: VGY43BT89KLD
By ohen kardeşim kodunu kullandım teşekürler 1 fatura yı ödeyince 2nci ay sanada banada hediyeyi öyle dediler@ByOhen,By ohen kodunu kullandım kardeşim teşekürler ilk faturayı ödeyince 2 nci ay sanada banada 1 ay hediyeymiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
B