Deneyim 🔥 Hako Pro 4/64 Lisanslı ( Özel İnceleme ) 64gb Depolamaya Sahip İlk ve Tek Lisanslı Cihaz 🔥

Erişebilirlikte açık birşey varsa kapatın gamepad çalışmasını engelliyor erişebilirlikte açık birşey olmasın .
Erisebilirligide kapattım dediğiniz gibi ama enteresan olan bir açtığımda oynatıyor bidahakinde bakmışsın çalışmıyor kol o oyunda. Bazı oyunlarda hiç sorun yok hep çalışıyor..

Merhaba aliexpreste 4/64 olanı bulamadım konuyu hortlatmış olucam ama☺️
Yardımcı olur musunuz acaba?

Merhaba aliexpreste 4/64 olanı bulamadım konuyu hortlatmış olucam ama☺️
Yardımcı olur musunuz acaba?
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! US $41.34 63%OFF | HAKO Pro Andro Android akıllı TV kutusu 11 Google belgelendirme Amlogic S905-Y4 çift Wifi BT5 4K medya oynatıcı Set Top Box
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! US $41.34 63%OFF | HAKO Pro Andro Android akıllı TV kutusu 11 Google belgelendirme Amlogic S905-Y4 çift Wifi BT5 4K medya oynatıcı Set Top Box
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tşkler güzel görünüyor ama 722 TL vergi çıkıyor normal mi sizce

Hiremco Smart Life

HAKO Pro 4/64

Homatics Box R 4K Plus

Bu üçünün arasında kaldım arkadaşlar kafayı yiycem sonunda yardımcı olur musunuz lütfen

Hiremco Smart Life

HAKO Pro 4/64

Homatics Box R 4K Plus

Bu üçünün arasında kaldım arkadaşlar kafayı yiycem sonunda yardımcı olur musunuz lütfen
Hiremco Smart Life zaten üzerine Hiremco etiketi yapıştırılmış Hako Pro dur. Bu 3 cihaz arasında tercih Homatics Plus olmalı. Ancak siz ihriyacınıza ve bütçenize uygun olanı alın.

Hiremco Smart Life zaten üzerine Hiremco etiketi yapıştırılmış Hako Pro dur. Bu 3 cihaz arasında tercih Homatics Plus olmalı. Ancak siz ihriyacınıza ve bütçenize uygun olanı alın.
Hocam Homatics doğru seçim ama HAKO Pro yarı fiyatına nerdeyse o yüzden aradaki farka değer mi sizce?

Hocam Homatics doğru seçim ama HAKO Pro yarı fiyatına nerdeyse o yüzden aradaki farka değer mi sizce?
Arada çok fiyat farkı olduğu için ben değmeyeceği taraftarıyım.

Geri
Üst Alt