The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,323
Öncelikle belirttiğin uygulamaları play store dan indiremezsin. O uyguların apk sını indirip cihaza atıp dosya yöneticisinden kullanmalısın. Her uygulama box la uyumluda olmayabilir. Web yarayıcısından veya cihaza chrome indirip dizi izlemen için air kumanda almalısın. Air kumanda alınca herşey daha basit olacak.Arkadaşlar bu cihazı ( Hakopro Amlogic S905Y4 4gb 64GB) aldım ama bir takım bilmediğim konular var yardımcı olurmusunuz.
Televizyonum LG Webos onun hantallığından ve neredeyse hiç bir dizi sitesine girip dizi çalıştırmadığı için bu cihazı aldım. bu cihazla dizi sitelerinden dizi izlenebiliyormu ?.google playdan dizila gibi sitelerin apk sını indiriyorum bu cihazda kullanılamıyor diyor. cihazın web tarayıcısından dizi sitesine giriyorum ama orda da tam ekran yapamıyorum (kontroller yok sadece aç durdur.). yani bu cihazla bunlar yapılabilirmi. (bilmediğim için soruyorum) yoksa sadece netflix blutv gibi paralı üyelik gerektiren platformlaramı giriyor. şu an hayal kırıklığı yaşıyorum resmen.bilgi verirseniz sevinirim yadasorularıma cevap olabilecek link.Teşekkürler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.