Deneyim 🔥 Hako Pro 4/64 Lisanslı ( Özel İnceleme ) 64gb Depolamaya Sahip İlk ve Tek Lisanslı Cihaz 🔥

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,323
Arkadaşlar bu cihazı ( Hakopro Amlogic S905Y4 4gb 64GB) aldım ama bir takım bilmediğim konular var yardımcı olurmusunuz.
Televizyonum LG Webos onun hantallığından ve neredeyse hiç bir dizi sitesine girip dizi çalıştırmadığı için bu cihazı aldım. bu cihazla dizi sitelerinden dizi izlenebiliyormu ?.google playdan dizila gibi sitelerin apk sını indiriyorum bu cihazda kullanılamıyor diyor. cihazın web tarayıcısından dizi sitesine giriyorum ama orda da tam ekran yapamıyorum (kontroller yok sadece aç durdur.). yani bu cihazla bunlar yapılabilirmi. (bilmediğim için soruyorum) yoksa sadece netflix blutv gibi paralı üyelik gerektiren platformlaramı giriyor. şu an hayal kırıklığı yaşıyorum resmen.bilgi verirseniz sevinirim yadasorularıma cevap olabilecek link.Teşekkürler.
Öncelikle belirttiğin uygulamaları play store dan indiremezsin. O uyguların apk sını indirip cihaza atıp dosya yöneticisinden kullanmalısın. Her uygulama box la uyumluda olmayabilir. Web yarayıcısından veya cihaza chrome indirip dizi izlemen için air kumanda almalısın. Air kumanda alınca herşey daha basit olacak.

I Çevrimdışı

inceyuni

Yeni Üye
3 Ara 2023
1
53
Hako Pro (64 veya 32) ile ilgili tuhaf bir sorun var.
Eğer televizyonunuz benimki gibi eski ve 2.hdmi den kablo tv kutusu bağlı ise bu sorunu yaşamış olabilirsiniz.

Ne zaman hako proyu kumandayla açsam yanındaki Kablo Tv kutusu da açılıyor. Ben kumanda Kablo Tv yi de konrol edebiliyor diye düşündüm, denemediğim şey kalmadı ama sorun başkaymış. Televizyondaki HDMI sistemi diğer cihaz olan Kablo Tv yi de tetikliyormuş

Ben şu şekide çözdüm.
Hako Pro ayarlarına girdim
Geliştirici seçeneklerini aktif yaptım
Geliştirici seçenekleri içinde HDMI CEC ile ayarları komple kapattım, sorunum çözüldü

Benzer sorunu olan varsa paylaşayım dedim

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
Arkadaşlar bendeki Hako Pro 4/64 cihaz önce açılmamaya başladı. Şimdi açılıyor ama cihazdan tuhaf tiz çınlama vınlama sesleri geliyor neden olur bu?

The_SreT The_SreT

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,323
Evet hocam direk kutunun içinden geliyor. Boştayken gelmiyor sadece işlem yaparken geliyor. Sanki eski disket sürücülerin sesi gibi geliyor.
Onun içinde öyle ses çıkaracak birşeyde yok ama enteresan, Foresee eMMC depolama çipi bozulmuş olmasın. Gerçi bozulsa cihaz açılmaz, aç içini bak yaa altta 4 tane vida var zaten.

ytigi Çevrimdışı

ytigi 

VIP
4 Nis 2019
514
37
Hocam ben hako yazısını görünce hakko okudum. Dedim lehim makinası güzeldir 😅

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
168
41
Onun içinde öyle ses çıkaracak birşeyde yok ama enteresan, Foresee eMMC depolama çipi bozulmuş olmasın. Gerçi bozulsa cihaz açılmaz, aç içini bak yaa altta 4 tane vida var zaten.
Hocam garantisi yanar mı içini açınca? Cihazın İçini açınca neye dikkat etmem lazım? eMMC çipi bozuk olsa ben nasıl anlayabilirim. Basit Tamir olabilen bir şeymi bu çip?

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,323
Hocam garantisi yanar mı içini açınca? Cihazın İçini açınca neye dikkat etmem lazım? eMMC çipi bozuk olsa ben nasıl anlayabilirim. Basit Tamir olabilen bir şeymi bu çip?
Sen çipi sök tak diye dememiştim onu, cihaz plastik belki dedim içinde parça falan olabilir mi diye. Çip sökme ve takma basit birşey değil, onu profesyonel ustalar yapar anca, oda yapanı bulabilirsen.

Ferdi ustayı çağıralım buraya belki bir çözüm yada fikir verebilir. PCTeknikElektronik PCTeknikElektronik

G Çevrimdışı

grkma

Yasaklı Üye
19 Eki 2024
1
42
Aynı özellikte başka bir adaptör taktım arkadaşlar cihazdan gelen sesler kayboldu. Büyük ihtimalle adaptör bozuldu. Belki diğer arkadaşlara da yardımcı olur diye bu yorumum burada kalsın.
Merhaba bu cihazdan evimde 3 tane var.Bugüne kadar çok memnundum bu hafta üçüde kendi kendine kapanıp açılmaya başladı.Youtube izlerken birden yeniden başlatıyor.Cihazı fabrika ayarlarına aldım yine sorun devam ediyor.Bu durumla karşılaşan varmı!

Sizin gibi adaptörden de şüpheleniyorum muadilini nasıl buluruz zyxel modemin adaptörünü taktım 12v 1a olmasına rağmen çalıştırmadı...orjinalinde input 0.40a yazıyor modem de 0.35 yazıyor ondan mı bilemedim.

Siz adaptörü nereden temin ettiniz?

G Çevrimdışı

gorkema

Yeni Üye
19 Eki 2024
2
42
Aynı özellikte başka bir adaptör taktım arkadaşlar cihazdan gelen sesler kayboldu. Büyük ihtimalle adaptör bozuldu. Belki diğer arkadaşlara da yardımcı olur diye bu yorumum burada kalsın.
Merhaba bu cihazdan evimde 3 tane var.Bugüne kadar çok memnundum bu hafta üçüde kendi kendine kapanıp açılmaya başladı.Youtube izlerken birden yeniden başlatıyor.Cihazı fabrika ayarlarına aldım yine sorun devam ediyor.Bu durumla karşılaşan varmı!

Sizin gibi adaptörden de şüpheleniyorum muadilini nasıl buluruz zyxel modemin adaptörünü taktım 12v 1a olmasına rağmen çalıştırmadı...orjinalinde input 0.40a yazıyor modem de 0.35 yazıyor ondan mı bilemedim.

Siz adaptörü nereden temin ettiniz?

Geri
Üst Alt