hemen yukluyorum hafiza da duruyorlar hatta bas taraflarina1 eklemisti karismasin diye o haliyle yukluyorum.rs 232 yude alcam bu gidisle herhalde.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu imajlar hangi cihazlara uygun ?
hemen yukluyorum hafiza da duruyorlar hatta bas taraflarina1 eklemisti karismasin diye o haliyle yukluyorum.rs 232 yude alcam bu gidisle herhalde.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
3 adedi 6605s ve 1 adet 1506 olanlaraBu imajlar hangi cihazlara uygun ?

bendeki cihaza icona dan baska yukluyebilecegim software var mi?Sürücü cdsi içinden çıkıyor zaten,ama çıkmazsa buluruz ,bende 3 adet var,önce al bakalım ,çıkmazsa sıkıştırıp yüklerim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bunun gibi olanı al,mutlaka,nerede yaşıyorsun,Hollanda'damı,vardır herhalde orada da.cihazın rs232 yazan yerinin fotosunu yolla bakayım nasılmış girişi?
Çok var da , yazılımı nasıl atacaksınki? kumanda işini çözdünmü yoksabendeki cihaza icona dan baska yukluyebilecegim software var mi?

hayir daha ugrasamadim vaktim olmadi en azindan hazir olsun istedim benim original kumandaya uyarlayip atabilirseniz.Çok var da , yazılımı nasıl atacaksınki? kumanda işini çözdünmü yoksa![]()
Aaaa,atmadımmı,attım sanıyorumhayir daha ugrasamadim vaktim olmadi en azindan hazir olsun istedim benim original kumandaya uyarlayip atabilirseniz.
dur bakayım ,valla attım sanıyorum iyimi sevgili hhc2014 
icone nu attiniz hocam ben baska varsa benim cihazda calisabilen den bahsetmistim.Aaaa,atmadımmı,attım sanıyorumdur bakayım ,valla attım sanıyorum iyimi sevgili hhc2014
![]()
6605te nashare yok daha,veya ben bilmiyorum ama funcam varicone nu attiniz hocam ben baska varsa benim cihazda calisabilen den bahsetmistim.
tiger yazilimi mesela uyar mi? yada botech 600 un ku?bunlardan istiyorum.funcam veya nashare de olabilir.

hocam seni çok meşgul ediyorum ama ,kendimi durduramıyorum soru sormadan, botech yazılımlarının içine baktım sizin anlatımlarınıza bakarak,keymap dosyası yok nasıl degişiklik yapıcaz6605te nashare yok daha,veya ben bilmiyorum ama funcam var
İşin aslı "6605s" tüm yazılımlar uyar,sadece seri numarasına göre davranıyorlar,mesela bendekinin seri nosu 00 ile başlıyor,tüm yazılımları alıyor,ama arkadaşın cihaz F2 ile başlıyor,funcamda hata veriyor,ama ocam 1 yıl verdi ona
:Bence öncelikle 8in1 kumanda al, hatta TR gelen varsa fotosunu verdiğim kumandadan veya yurtdışında adı farklı ama menüsü aynı olan kumnda da olabilir,al,4 rakamlı kodlarını verdim ,onu giresin olur biter![]()
O zaman yapılamıyor ,en azından ben hex ditörle yapamıyorum ,çünkü çok üzerine düşmedim inan ,bu arada isminle girmişsin çok iyi olmuş ,artık sana samet diyebilirmhocam seni çok meşgul ediyorum ama ,kendimi durduramıyorum soru sormadan, botech yazılımlarının içine baktım sizin anlatımlarınıza bakarak,keymap dosyası yok nasıl degişiklik yapıcaz

işlemcisi nedir ?teraspy ustam ben evde boşta duran cihaza usb ile yazlım attım yazılımdan sonra kumanda uyuşmadı tuşlar alakasız oldu kumanda kodunu nasıl değiştirebilirim ayrıca ilk mesajdaki cinestar hd-20 benim kumandanın aynısı
yazılımı ekle sana düzenleyim , tabi istersenişlemcisi nedir ?
BuyurunKBOX-CX6605S-RDA5815M-MINI-XM-V1.2B
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu yazilimi attım hocam