Bu icone bunu şimdi denedim bendeki cihazda,koraxV4 kumandası uyumlu benim denediklerimde,ama önceki yüklediğin ve bana yazdığın yazılım farklıydı,bunu nasıl yükledin cihaza,rs232 ilemi,cevap evet ise yazılımı bana yolla bakayım şuna,neler yapılır kumanda için?
birazda karisti gibi isler benim yukledigim software de bu arka resim ve listede ekledigim gibi gozukuyor.Bu hangi marka acaba ? icone olan herhalde.
teraspy arkadasim bir ilgilenirseniz minnettar kalirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
en azindan kumanda hangisi ona gore arastirma yapayim.tesekkurler.
Hımm,icon var ,güzeldir icon,ben inan rs232 aparatını almışındır diye düşündüm belleğine bak bakayım bu iconun adı neydi acaba,veya çok değilse,indirdiklerini sıkıştırıp yollarsan incelerim,içinden çıkar icon.ben yazilimlari karistirmisim gibi geldi bugun.cunku hepsini indirdim usb ye attim 4 tane vardi biraz dikkatlice baktim yukaridaki resimleri o yuzden attim biraz suphelenince.Diger yazilim degil ustam bu yazilim yuklu baska da birsey yapmadim yapamadim zaten.Kumandanin bazi tuslari calisiyor liseyi acabildim ses ac kapa ve kanal degistirme islerini yapabiliyorum biraz ugrasinca.ama menuye giremedim sizinde tahmin edebileceginiz gibi tuslar tutmuyor zaten 7 ye basiyorum mesela 0 tusu ile diyelim anlatmasi bakimindan .o yuzden bilmiyorum acikca hangi yazilim ne var icerisinde.
İndiriyorum bakalım ,rs232 alırsan denemediğin yazılım kalmazhemen yukluyorum hafiza da duruyorlar hatta bas taraflarina1 eklemisti karismasin diye o haliyle yukluyorum.rs 232 yude alcam bu gidisle herhalde.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
extreme isimli dosyada var zaten o degildir diyorum ama yinede koydum 1506 isimli 1 le basliyor diye.
logitech harmony 525 buldum eskiden kalma bir yandanda ona marka uzeri pcde kod yulemesi yapiyorum ama henuz birsey cikmadi.
ekliyeyim,ama olursa tabii,birazdan bakarımoriginal kumandami kullanma sansim yokmu hic? korax bulmam biraz zor burada.
hangisi cikti icon t990 mi attigim yazilim?
o yazilima original kumanda ekleme sansiniz var mi? kablo alirsam onu yukluyeyim en azindan.