- 23 Kas 2017
- 21,009
doğrurdur yeni öğrendım samsunda varmış.yalnız gönderım olarak sadece ankaraya yapabiliyormuşuz
Anladım. O zaman ayarlardan sıfırlamayı deneyin.
SAMSUNG'un o özelliği kaldırmış olması saçma geliyor.
doğrurdur yeni öğrendım samsunda varmış.yalnız gönderım olarak sadece ankaraya yapabiliyormuşuz
Böyle bir mesaj çıkınca açıkçası şüphelendim.markette sms engelleme programlarıda vardı.onlara da guvenemefigimden yuklemek istemedim.erısime izin verme secenekleri beni supheye düsuruyor.Uygulama, kullandığınız telefonun işletim sistemine ait Android'in kendi mesaj uygulaması. Ayarlar-uygulamalar da mesajları bulup devre dışı bırakın bu seçenek aktif değilse kaldıramazsınız ama bildirimleri kapatabilirsiniz.
şüphe duyuyorsanız Android de kullanmamanız lazım yani elinizde ki telefonu, chrome kullanmamanız lazım google da gezinmemeniz lazım karar sizin.Böyle bir mesaj çıkınca açıkçası şüphelendim.markette sms engelleme programlarıda vardı.onlara da guvenemefigimden yuklemek istemedim.erısime izin verme secenekleri beni supheye düsuruyor.
fabrika ayarlarına dön,fabrka ayarlarına sıfırla ve erişebilir ayarlarına sıfırla ,ağ ayarlarına sıfırla seceneklerı var.hangisini yapmamı önerirsiniz?Anladım. O zaman ayarlardan sıfırlamayı deneyin.
SAMSUNG'un o özelliği kaldırmış olması saçma geliyor.
fabrika ayarlarına dön,fabrka ayarlarına sıfırla ve erişebilir ayarlarına sıfırla ,ağ ayarlarına sıfırla seceneklerı var.hangisini yapmamı önerirsiniz?
Umut Barış ,bağlı hesapları kapatması gerekmiyormu?
google gibi
Ben hesaplar kaldırılmayınca "sıkıntı oluyor" diye biliyordum,önce hesabı-hesapları kaldırmak gerekmiyormu,bildiğimden değil tam öğrenmek istediğimden sordum,hatta vestel venüste bu yönde açıklama vardı sanırım,"önce google hesabını kaldırın" diye de,acaba dedim ...Sıfırlayınca zaten aynı Google hesabı ile giriş yapmayacak mı?
Sosyal medya hesaplarını diyorsan, açık kalmış oturumlar sonradan da kapatılabilir.
Ama cihazdan tek tek çıkış yapmak daha zahmetsiz tabi.
Ben hesaplar kaldırılmayınca "sıkıntı oluyor" diye biliyordum,önce hesabı-hesapları kaldırmak gerekmiyormu,bildiğimden değil tam öğrenmek istediğimden sordum,hatta vestel venüste bu yönde açıklama vardı sanırım,"önce google hesabını kaldırın" diye de,acaba dedim ...
Benim için değil sevgili umut,ben zaten önce tüm hesapları kaldırıyorum,el alışkanlığı oldu bu zaten,ne bileyim işte,aklıma geldi (arada mutlaka sıfırlarım telefonu da)Aynı cihaz olduğu için bir sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
Kendi telefonumda format öncesi hiç öyle birşey yaptığımı hatırlamıyorum.
En kötü PC'den giriş yapıp diğer cihazı kaldırırsın abi.
Benim için değil sevgili umut,ben zaten önce tüm hesapları kaldırıyorum,el alışkanlığı oldu bu zaten,ne bileyim işte,aklıma geldi (arada mutlaka sıfırlarım telefonu da)
söylediğiniz gibi telefonu sıfırladım.bahsettiğim sorun çözülmüş gibi gözüküyor.yalnız samsungun temasını ve simgelerini beğenmıyorum.yenir bir tema indirip yüklesem aynı sorunu yaşarmıyımFabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini seçin.
Telefonunuz sıfırlanmış halde açılacaktır.
Şarjınız yüzde elli ve üzeri olsun.
Dosyalarınız, numaralarınız varsa yedekleyin.
söylediğiniz gibi telefonu sıfırladım.bahsettiğim sorun çözülmüş gibi gözüküyor.yalnız samsungun temasını ve simgelerini beğenmıyorum.yenir bir tema indirip yüklesem aynı sorunu yaşarmıyım
başka bir konu daha var.intenette gezınırken bazen hesaplama yapmaya çalışıyorum.karşıma çıkan hesap makinesinde virgül işareti olmuyor.bu yüzden yazdığım rakam yanlış gözüküyor.örneğin 5,50 yazmak istiyorum fakat virgül işareti olmadığından bunun yerıne nokta koyuyorum bu seferde bir rakam yazın uyarısı çıkıyor.sağ allta virgül gibi işaret gözüksede tıkladığımda hiçbir işaret belırmıyor bunu nasıl düzeltebilirim