Full yazılımdan kastınız nedir?

Abi sen zaten yanlış yapmasın onu biliyorumda yani şimdi kadın milleti kıskançlık felan :hayir
Güzel baktım ben, o nedenle sorun yok, Atasözümüz bile var, Güzel bakmak sevaptır :)
La 21 yaşındaydım, o zamanlar daha tanışmıyor olduğumuz için bu sohbetler hesap vergisinden muaf kapsamda oluyor korocum evlenince öğrenirsin :)

Roman şivesini de kenara atmayalım gençler :)
Hele benim gibi çalgıcı olup da ,şiveleri bilmeyen varmıdır acaba :hihi

Güzel baktım ben, o nedenle sorun yok, Atasözümüz bile var, Güzel bakmak sevaptır :)
La 21 yaşındaydım, o zamanlar daha tanışmıyor olduğumuz için bu sohbetler hesap vergisinden muaf kapsamda oluyor korocum evlenince öğrenirsin :)
Bi Evlensem artık :clap @Sota altın getirecem dedi E sendende bişeyler bekleriz En çokta gelmeni Tabiki :hihi:hihi:hihi

Sizleri sohbet konusuna alalım , bu konunun içinden geçmişsiniz. :sopa1

Seve seve lakin, bildiğim kadarı ile ilk randevu sevgili kardeşimiz @BlackSea nin düğününe rezerve edildi bile :)))
Abi Allah Kısmet ederse Bir gün yanına gelmek istiyorum misafir kabul varsa tabiki @Pixel Teknoloji İlteriş Abiyede Selamlar Bu forumdaki Herkezi Çok Seviyorum Keşke Bir Gün toplansak ya yemek piknik felan iyi olurdu.:hihi:hihi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Sota Demiştiki Sana Bütün Hesabı gömelim Künefede :haha:haha:haha Gelin abiler Baştacısınız.

Geri
Üst Alt