D
Derin Soysal
Yeni Üye
- 27 Ocak 2020
- 7
- 34
Bilhakis farklı fikirler sohbet daha iyi oluyor bilgi sahibi oldum teşekkür ederim...
Aha bu sefer ben yakaladım Numara olacaktı oOn numero ceza olur...
Ülen ülen ülen... Ele verir talkımı kendi yutar salkımı olmuşuz...Aha bu sefer ben yakaladım Numara olacaktı o
Geçen sene gittiğimiz cenazeden sonra yemiştik,süperdi (Çine)Ülen ülen ülen... Ele verir talkımı kendi yutar salkımı olmuşuz...
Bi bezdirme de ben alayım Adem hocam... Bizde, bezdirme diye lavaş tarzı hamur işine deniliyor... Sacın üzerinden sıcak sıcak alırsın, sade yağı (tereyağ) sürersin, çörekotlu tuluk peynirini de ektin mi üzerine, fırlasın tansiyon gari...
Konuyu da ekseninden çıkardık hayırlısıyla...
Canınız Sağolsun HepinizinÜlen ülen ülen... Ele verir talkımı kendi yutar salkımı olmuşuz...
Bi bezdirme de ben alayım Adem hocam... Bizde, bezdirme diye lavaş tarzı hamur işine deniliyor... Sacın üzerinden sıcak sıcak alırsın, sade yağı (tereyağ) sürersin, çörekotlu tuluk peynirini de ektin mi üzerine, fırlasın tansiyon gari...
Geçen sene gittiğimiz cenazeden sonra yemiştik,süperdi (Çine)
Ülen ülen ülen... Ele verir talkımı kendi yutar salkımı olmuşuz...
Abi harbiden fena yakalanmışsınÜlen ülen ülen... Ele verir talkımı kendi yutar salkımı olmuşuz...
Abim izmir'e her gidişinde hiç usanmadan, bıkmadan facebook da durum paylaşır ''Çine geldik'' diyeGeçen sene gittiğimiz cenazeden sonra yemiştik,süperdi (Çine)
Hocam benim asıl memleket Denizli Çal. Çocukluktan beri gurbetteyim o ayrı tabi. Aydın havasını 14 yıldır soluyoruz, alıştık gari. ?Abi harbiden fena yakalanmışsın
Gaari de gaari. De gidi gocca Aydınlı.
Şimdi Koro buna da itiraz eder ama bu yöresel şive paşam, buna itiraz yok
Domestos uzun yıllarım geçti Kuşadası'nda. Çok severim Ege şivesini ?
Hocam benim asıl memleket Denizli Çal. Çocukluktan beri gurbetteyim o ayrı tabi. Aydın havasını 14 yıldır soluyoruz, alıştık gari. ?
Temelde Ege şivesi de ayrılıklar barındırır ama genel olarak aynı şeyler zanneder egeli olmayanlar...
Benim de en çok sevdiğim şivedir ege şivesi ama Trakya şivesine de bayılırım beya. üçüncü olarak da Kıbrıs şivesi çok hoşuma gider...
Aaaaynı beyaaaaaa
Kıbrıs'a ilk gittiğimde en çok dikkatimi çeken, kızların güzelliğiydi ne yalan söyleyeyim
Ama mümkünse konuşmasalardı
Askerciiikk, nettiriverin gendini? gezdirdin gezdirdin geldin gendini?
Erkul Yuzbaşim içerdediiir?
Kızlar Felan Aman Abi Yenge duymasınAaaaynı beyaaaaaa
Kıbrıs'a ilk gittiğimde en çok dikkatimi çeken, kızların güzelliğiydi ne yalan söyleyeyim
Ama mümkünse konuşmasalardı
Askerciiikk, nettiriverin gendini? gezdirdin gezdirdin geldin gendini?
Erkul Yuzbaşim içerdediiir?
Hah işte tam da benim ''Erkul Yuzbaşi İçerdediiiir'' sorusu gibi olmuş
Kıbrıs'ta, yaşlı teyzenin duvarına arada sırada küçük tuvaletini yapan iki ayaklı itler oluyormuş, teyze de duvara kendince yazmış... "Ee buraya işeniiiir" mahalle kokudan geçilmez olmuş sonra...
Kızlar Felan Aman Abi Yenge duymasın