Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Abi sen zaten yanlış yapmasın onu biliyorumda yani şimdi kadın milleti kıskançlık felanDuysun paşam, foruma da üye nasılsa. Korkumuz mu var sandın
Abi sen zaten yanlış yapmasın onu biliyorumda yani şimdi kadın milleti kıskançlık felanDuysun paşam, foruma da üye nasılsa. Korkumuz mu var sandın
Güzel baktım ben, o nedenle sorun yok, Atasözümüz bile var, Güzel bakmak sevaptırAbi sen zaten yanlış yapmasın onu biliyorumda yani şimdi kadın milleti kıskançlık felan
Bi Evlensem artık Sota altın getirecem dedi E sendende bişeyler bekleriz En çokta gelmeni TabikiGüzel baktım ben, o nedenle sorun yok, Atasözümüz bile var, Güzel bakmak sevaptır
La 21 yaşındaydım, o zamanlar daha tanışmıyor olduğumuz için bu sohbetler hesap vergisinden muaf kapsamda oluyor korocum evlenince öğrenirsin
Abi Allah Kısmet ederse Bir gün yanına gelmek istiyorum misafir kabul varsa tabiki Pixel Teknoloji İlteriş Abiyede Selamlar Bu forumdaki Herkezi Çok Seviyorum Keşke Bir Gün toplansak ya yemek piknik felan iyi olurdu.Seve seve lakin, bildiğim kadarı ile ilk randevu sevgili kardeşimiz BlackSea nin düğününe rezerve edildi bile ))