Abi sen zaten yanlış yapmasın onu biliyorumda yani şimdi kadın milleti kıskançlık felanDuysun paşam, foruma da üye nasılsa. Korkumuz mu var sandın![]()

Abi sen zaten yanlış yapmasın onu biliyorumda yani şimdi kadın milleti kıskançlık felanDuysun paşam, foruma da üye nasılsa. Korkumuz mu var sandın![]()

Güzel baktım ben, o nedenle sorun yok, Atasözümüz bile var, Güzel bakmak sevaptırAbi sen zaten yanlış yapmasın onu biliyorumda yani şimdi kadın milleti kıskançlık felan![]()

Bi Evlensem artıkGüzel baktım ben, o nedenle sorun yok, Atasözümüz bile var, Güzel bakmak sevaptır
La 21 yaşındaydım, o zamanlar daha tanışmıyor olduğumuz için bu sohbetler hesap vergisinden muaf kapsamda oluyor korocum evlenince öğrenirsin![]()
@Sota altın getirecem dedi E sendende bişeyler bekleriz En çokta gelmeni Tabiki 

Seve seve lakin, bildiğim kadarı ile ilk randevu sevgili kardeşimiz @BlackSea nin düğününe rezerve edildi bile
))Abi Allah Kısmet ederse Bir gün yanına gelmek istiyorum misafir kabul varsa tabiki @Pixel Teknoloji İlteriş Abiyede Selamlar Bu forumdaki Herkezi Çok Seviyorum Keşke Bir Gün toplansak ya yemek piknik felan iyi olurdu.Seve seve lakin, bildiğim kadarı ile ilk randevu sevgili kardeşimiz @BlackSea nin düğününe rezerve edildi bile))

Gelin abiler Baştacısınız.Yaza kendim gidip alcam Adem abimiSeve seve lakin, bildiğim kadarı ile ilk randevu sevgili kardeşimiz @BlackSea nin düğününe rezerve edildi bile))