turkaahmet
Aktif Üye
- 24 Ocak 2019
- 108
- 44
maşallah abi allah bereket versin, youtube dan alacağım var benim de vermiyor barajı aşamadım diye
Ben hep diyordum; "para Ado hocamı bozmaz" diye... Hakikaten de, adam parayı buldu ama çizgisinden de sapmadı... Helal olsun sana hocam...Abi nasıl daha ciddi olunur ki, bir senede 900 küsür lira kazanmışız zengin olduk işte daha ne olsun
AcabaBen hep diyordum; "para Ado hocamı bozmaz" diye... Hakikaten de, adam parayı buldu ama çizgisinden de sapmadı... Helal olsun sana hocam...
ıslatalım kardeşim elbetteıslatalım abi
Ohoooo şimdiden borçlu çıktık bile usta deseneusta ufaktan köşeyi dönmeye başladın. dönerdönmez maliye karşına çıkabilir. rabbena hepbana olmaz şu bizim payımıza düşer vergiyi öde ondan sonra dön der
asil zenginlik gönül zenginliğidir. sen hep zengindin abi
Abi ne çok döndük aynı yerlerdeGün nedeniyle öyle oldu biraz.
Bir de GPS'in azizliği diyeyim.
Kanal bilgisi paylaşırmısın, Aşırtalımmaşallah abi allah bereket versin, youtube dan alacağım var benim de vermiyor barajı aşamadım diye
İşin şakası bir yana, zamanında çok haltlar yedik, Rabbim affetsin çok duaya ihtiyacım var o yüzden daha bu yaptıklarım hiç bir şey değil.Sn.@Ado Allah bereket versin,daha çok kazanasın.Kazandığın para bu dünya için,aldığın dualar öbür taraf için.İnsanlara karşılıksız yardım ediyorsun,Allah razı olsun,tuttuğun altın olsun.
Abi ne çok döndük aynı yerlerde