Forumu Bırakıyorum

maşallah abi allah bereket versin, youtube dan alacağım var benim de vermiyor :) barajı aşamadım diye :deli1

Abi nasıl daha ciddi olunur ki, bir senede 900 küsür lira kazanmışız zengin olduk işte daha ne olsun :kop
Ben hep diyordum; "para Ado hocamı bozmaz" diye... Hakikaten de, adam parayı buldu ama çizgisinden de sapmadı... Helal olsun sana hocam... :hihi

Sn.@Ado Allah bereket versin,daha çok kazanasın.Kazandığın para bu dünya için,aldığın dualar öbür taraf için.İnsanlara karşılıksız yardım ediyorsun,Allah razı olsun,tuttuğun altın olsun.

usta ufaktan köşeyi dönmeye başladın. dönerdönmez maliye karşına çıkabilir. rabbena hepbana olmaz şu bizim payımıza düşer vergiyi öde ondan sonra dön der :)
Ohoooo şimdiden borçlu çıktık bile usta desene :kop

Sn.@Ado Allah bereket versin,daha çok kazanasın.Kazandığın para bu dünya için,aldığın dualar öbür taraf için.İnsanlara karşılıksız yardım ediyorsun,Allah razı olsun,tuttuğun altın olsun.
İşin şakası bir yana, zamanında çok haltlar yedik, Rabbim affetsin çok duaya ihtiyacım var o yüzden daha bu yaptıklarım hiç bir şey değil.
Allah sağlık sıhhat versin, hem mevcut tempoya devam edip, hem de artık yaz geliyor olması nedeniyle klima verimlilik testlerine ağırlık vereceğim zira milletçe çok bilinçsiz klima kullanıyoruz.

Söz ile anlatmak bazen zor oluyor o nedenle bazı durumlarda 2-3 günlük testleri hızlandırılmış videolar ile 10 dakikaya sığdırıp bilinçli kullanıma yönlendirmeye gayret edeceğim :ok

Güzel dilekleriniz için de ayırca teşekkür ediyorum :ok

ado hoca zaten zengin gönlü zengin adamın bi kere abi idris babanın dediğini yapmış biz para biriktirmeyiz insan biriktiririz :)

hoşbuldum :)

Bol kazançlar patron

Abi ne çok döndük aynı yerlerde :kop

Bu sefer daha merkezi bir bölgede buluşuruz.
Otogar, hastane gibi falan.
Ama GPS orayı da yanlış gösterirse sıkıntı büyük.
Çevirmeye falan yakalatırız artık. :kop

Geri
Üst Alt