Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Abi önce Türkiye ekonomisinin cari açığının %14,5 ini kapatmayı düşünüyorum. Sonra ver elini FİNLANDİYAAdam Parayı Buldu.
Abi önce Türkiye ekonomisinin cari açığının %14,5 ini kapatmayı düşünüyorum. Sonra ver elini FİNLANDİYAAdam Parayı Buldu.
Heyecan iyidir sevgili kardeşim. Sizleri bırakıp nire gidem ben ?Bende ne oldu acaba diye heyecanlandım
Allah bereket versin üstad ??
%15 degilmiydi oAbi önce Türkiye ekonomisinin cari açığının %14,5 ini kapatmayı düşünüyorum. Sonra ver elini FİNLANDİYA
%15 degilmiydi o
Oyle yazmasanda gerekli mesaji aldikAbi öyle yazsam üstüme bir şey kalır diye korktum
Merhaba Sorununuz icin, TV Sorunlari altforumuna konu aciniz.ado abi selamınaleyküm vestel smart tv televizyonum vestel yazısında takılı kalıyor ve ışığı yavaş şekilde yanıp sönüyor açılmıyor mb90 smart
42pf7050 42 modeli yardımcı olur musun abim :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
S saglamkubi, Ado S saglamkubi,
ado abi selamınaleyküm vestel smart tv televizyonum vestel yazısında takılı kalıyor ve ışığı yavaş şekilde yanıp sönüyor açılmıyor mb90 smart
42pf7050 42 modeli yardımcı olur musun abim :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
S saglamkubi, Ado S saglamkubi,
Hemen kanal açalım, adı da youtubedan zengin olmak olsunAbi sen gibi bilgi birikimi zengin biri bunun 100 bin katını hak ediyor ve sen bu bilgileri bizlere ücretsiz sunuyorsun umarım daha çok kazanırsın zengin olduğun için sevindim abi hemen bir Youtube kanalı açıp benimde zengin olmam lazım
şok oldum hocam yüreğime indi ?? Sen gel hele hataya sana bol acılı bir adana ısmarlayım ??Abi önce Türkiye ekonomisinin cari açığının %14,5 ini kapatmayı düşünüyorum. Sonra ver elini FİNLANDİYA