Forum Hakkında Bilgilendirmeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzin verilen Avatar dosya boyutu 50kb olarak revize edilmiştir.
Çok büyük Avatar boyutu olan kullanıcıları avatarlarını düzenlerse seviniriz.

İzin verilen Avatar dosya boyutu 50kb olarak revize edilmiştir.
Çok büyük Avatar boyutu olan kullanıcıları avatarlarını düzenlerse seviniriz.

Kullandığım 54,93
50 Çok az değil mi?
Mb zaten çok olur.

çözümü buldum 50kb de olmasın avatar yasaklansın olsun bitsin ben avatarımı siliyorum olmasın
Foruma da ayda 1 giriyorum boykot ediyorum 209kb bile yükleyemedim avatar hiç olmasın daha iyi.

256x256 png bendeki 44 kb ,96x96 olan 11 kb ,gayet güzel :ok

çözümü buldum 50kb de olmasın avatar yasaklansın olsun bitsin ben avatarımı siliyorum olmasın
Foruma da ayda 1 giriyorum boykot ediyorum 209kb bile yükleyemedim avatar hiç olmasın daha iyi.
Bana bak ,kırmayayım kemiklerini ,ne boykotuymuş o,209 kb yüklenir mi,50kb diyor ahmet ki sen kesin yaparsın bunu mübarek :)

Online kb düşüren siteler var.

Paint ile bile boyutu düşürebilirsiniz.

Paint ile bile boyutu düşürebilirsiniz.
Anasayfa ortalama 400kb, altsayfalar 1-2mb arasında yüklenen resim sayısına göre değişiyor.

Ekranda tüm içerikler (ikonlar,mesajlar,arka plan vss 400kb) bir avatar yükleniyor 4mb 3G foruma girmeye çalışan adam 10sn beklemek zorunda kalıyor.
Bu durumda geri dönüş metriği olarak forumun alehine oluyor.

O adam 10sn yüklenen foruma bir daha girmek istemez, Google bu metriği baz alarak aramalarda ki sıramızı aşağıya çekiyor.
İki p.klu değnek Admin ne yapsın.

Benim foruma yüküm yok gibi 6 kb çık :)

Benimki 57kb'mış, biraz daha sıkıştırıp 27kb'a çektim. Maksat tuzumuz bulunsun. :hihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt