By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,257
Gecenin bir vakti oldu. Biraz da dinlenmene bak248kb, işlerimi bitereyim boş vakitte coğunu sıkıştırırım.
Gecenin bir vakti oldu. Biraz da dinlenmene bak248kb, işlerimi bitereyim boş vakitte coğunu sıkıştırırım.
Yatana kadar 02 olur heralde.Gecenin bir vakti oldu. Biraz da dinlenmene bak
Avatar yükleme için kısıtlama getirilmeli ,eskiden vardı bir çok forum yazılımlarında ,kullanıcılar o boyutu geçemiyordu, sanki bir de gif olanlar yük bindiriyor diye hatırlıyorum amaAvatarlarada neşter vurmak zorundayız. Bazı kullanıcların avatarı 2+mb üstünde olduğunu gördüm
Emmi gif karıştırma gif'ler çok az yer kaplıyor sys yormuyor şimdi gif yasağı koyar aman böyle iyiAvatar yükleme için kısıtlama getirilmeli ,eskiden vardı bir çok forum yazılımlarında ,kullanıcılar o boyutu geçemiyordu, sanki bir de gif olanlar yük bindiriyor diye hatırlıyorum ama
Eski yazılımlarda gif yasaktı mesela ,bir ara phpbb işi çözmüştü sanki ama ,neyse işte öyle hatırlıyorum benEmmi gif karıştırma gif'ler çok az yer kaplıyor sys yormuyor şimdi gif yasağı koyar aman böyle iyi
50kb hazirlik yapinEmmi gif karıştırma gif'ler çok az yer kaplıyor sys yormuyor şimdi gif yasağı koyar aman böyle iyi
Tüketici Sorunları kategorisinin altına, Tüketici Dosta Firmalar forumu oluşturuldu.
Hizmetini,servisini beğendiniz firmalar hakkında bu alanda konu açabilirsiniz.
Tüketici Dostu Firmalar
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Fazlaca firma yer alır ümidiyle...Tüketici Sorunları kategorisinin altına, Tüketici Dosta Firmalar forumu oluşturuldu.
Hizmetini,servisini beğendiniz firmalar hakkında bu alanda konu açabilirsiniz.
Tüketici Dostu Firmalar
Akıllı Saatler, Akıllı Telefonlar, Android Box, Beyaz Eşya, Bilgisayar Sistemleri, Klima, Küçük Ev Aletleri, Televizyon, Uydu Cihazları hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com