caylakpenguen
Aktif Üye
- 3 Ara 2020
- 152
Sota Ellerine emeğine sağlık.Son 15 gündür ciddi anlamda yoruldum. çok fazla kafa patlattım, istenilen parametleri tutturmak için
Umarım memnun kalırsınız.
Kolay gelsin
Sota Ellerine emeğine sağlık.Son 15 gündür ciddi anlamda yoruldum. çok fazla kafa patlattım, istenilen parametleri tutturmak için
Umarım memnun kalırsınız.
Kime ait ?
Seninki 8.4mb idi rekor başkasındaUzakta arama benden bahsediyor avatarıma darbe yaptılar
Seninki 8.4mb idi rekor başkasında
Forum sayfa toplam boyutu 1.5mb, sizin avatarlar 8-9mb darbe şart oldu.kim o sıkacam topuklarına koltuğumda gözü var kesin
Biz darbelere karşıyız Başkan Demokrasiden yanayızForum sayfa toplam boyutu 1.5mb, sizin avatarlar 8-9mb darbe şart oldu.
Gönül isterki bolbol verelim kaynak sıkıntımızda yok.Biz darbelere karşıyız Başkan Demokrasiden yanayız
Konuyu oylamaya Aç bundan sonra forumdaşlar karar versin
Anket sonucuna göre ne çıkarsa o yapılsın ayarlarla oynama Başkan
Önce veriyon özellikleri sonra geri alıyon Başkan
Aman benimki olmasında malum değiştiremiyorum avatar ??@By_Trol,şuan statik dosyaları tektek tarıyorum 9.2mb avatara denk geldim.
Ben PC den giriyorum forum uçuyor Başkan gayet hızlı benim içinGönül isterki bolbol verelim kaynak sıkıntımızda yok.
Lakin google öyle demiyor.
Örnek forumun analitik tutması için google kodunu kullanıyoruz bu kod bile forumu yavaşlatıyor.
Google ait test sitelerinde denemeler yaparken hoppp önümüzdeki ekranda analitik-adsense kodları siteni yavaşlatıyor haberin olsun diyor.
Bu kod bana ait değil senin sen beni yavaşlatıyorsun deme şansın yok. İstediği parametleri tuturamazsan bu seferde sıralaman düşüyor.
2 ucu pisli deynek...
Birkaç düzenleme daha kaldı onlarıda halletmem lazım.Ben PC den giriyorum forum uçuyor Başkan gayet hızlı benim için
Değişim yaptım 288KbDeğişim iyidir.
By_Trol hocam bu senin eski avatar değilmi eskiye dönmüşünDeğişim yaptım 288Kb
Değişim yaptım 288Kb