geçmiş olsun sana birşey olmamış bunada şükür her işte vardır bir hayırMalum arabayı oldukça masraflı almıştık. Lastikçinin "Arkalar götürür aaabi" beyanı ile sadece önlere iki adet sıfır lassa almıştık 500tl karşılığı.
Bu sabah işe giderken sağ arkanın gümlemesi ile durum bu oldu. Demek ki götüreceği bu kadarmış.
Lastikçinin numarası kayıtlıydı, aradım geldi sağ olsun. Riske girmeye gerek yok diyerek arkaya da iki sıfır lastik alalım dedik ama Lassaların tanesi 360tl olmuş, dedim "yuh"
Aabi petlas da iyi markadır dedi, 250şerden arka lastikleri de sıfırladık, hayırlısı bakalım.
Şimdi sol ön tekerin oradan araba gierken hırs hırs diye bir sürtme sesine benzer ses duyuyorum, yarın iş yerinden erken çıkıp evin oradaki tamirciye uğrayıp baktırayım bakalım ne derdi varmış ?
Abicim lastik fiyatları ne olmuş öyle ?
Ehonomi coh eyi yaaa ?165tl ye depo doldururken iyiydi dimiiii, Şimdi 215 öde de gör gününü
80 ile giderken bir de foto mu çektin sen
Hep yaparım Alo abim ama çift şeritli anayol - Sağ şerit ve güvenli. Özellikle Çırpı denen mevkiide her gün izlemeye doyamadığım bir manzara var, günün her saatinde güneşin, ay'ın ışığına göre değişik bir ambiyans sunar orası, arşivimde çok foto var bu şekilde çektiğim80 ile giderken bir de foto mu çektin sen
Ehonomi coh eyi yaaa ?
Hasetimden çatlayasım var zaten hocam lütfen...Şimdi şurdan Nagehan gelip ''Kıskanıyorsun gızıııım'' derse karışmam bak
Abi Göstergeler yamuk lastiklere bakamadım bile daha165tl ye depo doldururken iyiydi dimiiii, Şimdi 215 öde de gör gününü